Tomtar på resande fot i Nickby

I Sibbo kunde förbipasserande på tisdagskvällen se många tomtar röra sig raskt på området. Den här gången var tomtarna inte ute och sköta julgubbens uppgifter, utan de deltog i tomtarnas julförberedelseevenemang, TomteTrian. Tomtar i olika åldrar hade samlats i hjärtat av Nikkilä, där huvudarrangörstomtarna Milla och Anneli hade anordnat en sprint och annat program för klubbens övriga tomtar.

Tomtarna kunde springa sprintbanan ensam eller tillsammans med en kompis. De hurtigaste sprang båda banorna som Anneli banlagt och säkerställde på så sätt att gröten, den varma saften, pepparkakorna och glöggen smakade. Tomtarna fick också instruktioner om att vara uppmärksamma, för vid målgången fick alla svara på tio kluriga frågor. Du kunde stöta på ännu mindre tomtar, som övervakade kontroller. TonttuTrias höjdpunkt för kvällen var en julsaga, som deltagarna kunde lyssna på inomhus medan de njöt av juldelikatesser.

Kvällen bestod av trevligt samvaro, program och tilltugg. Vi tror att med dessa har alla Trias tomtar energi för julförberedelser och förberedelser för den kommande nya orienteringssäsongen.

Tack till Milla, Anneli och andra medhjälpare samt alla som deltog i TomteTrian! Ha en underbar juletid!

Liten julsaga
10 frågor vid målet

Kategorier:
Aktuellt Grupper Nyheter