Lär känna din klubbkamrat – Cecilia Nordgren

Namn / Nimi: Cecilia Nordgren

Ålder / Ikä: 16

Din historia i OK Trian? / Historiasi OK Trianissa?: Jag har varit med i OK Trian ända sen 2014 när AOK, Ok Orient och Sibbo Vargarna ihop slogs.

Vad är din uppgift inom föreningen? / Mikä on tehtäväsi seurassa?: Jag representerar Ok Trian i tävlingar och sköter om olika uppgifter då jag är sommararbetare inom föreningen.

Orienterar du, isåfall hur länge har du orienterat? / Suunnistatko, jos kyllä niin kauanko olet suunnistanut?: Jo jag orienterar och eftersom orientering är en familjesport och jag är yngst i familjen, så har jag i princip orienterat hela mitt liv. Jag tror dock att jag gick för första gången med en karta i handen som 4 åring.

Är du förväntansfull inför Porvoo Borgå Jukola? / Mitä odotat Porvoo Borgå Jukolasta?: Jo såklart, men lite nervös också.

Hur deltar du i arrangerandet av Porvoo Borgå Jukola? / Miten osallistut Porvoo Borgå Jukolan järjestelyyn?: Jag tillhör media utskottet men kommer såklart också att arbeta med att bygga upp och riva ner tävlingscentralen.

Favorit metrilaku smak / Suosikki metrilaku maku?: Noitapilli

Tittar du på hela Jukola eller går du och sova efter starten?/ Katsotko koko Jukolan vai menetkö nukkumaan heti lähdön jälkeen?: Jag brukar titta på över hälften av jukola men går och sova cirka 4-5 tiden.

Favorit Jukola minne / Paras Jukola muisto?: I Rovaniemi då man satt på läktaren och följde med jukola ända tills solen började gå upp.

Cecilia Nordgren

Kategorier:
Aktuellt Arrangemang Jukola 2023