Lokakuu on ollut viestijuhlaa

Lokakuussa on perinteisesti paljon hienoja viestikilpailuita. Heti kuun ensimmäisenä viikonloppuna oli yksi nuorten hauskimmista viikonlopuista, kun lauantaina kilpailtiin Turun Suunnistajien järjestämässä Nuorisoviestissä Naantalissa. Siellä OK Trian oli mukana reilun kolmen nuorten joukkueen voimin – yksi kokonainen ja yksi vajaa joukkue vanhempien (H/D16)  A-sarjassa ja kaksi joukkuetta RR- ja TR-ikäisten B-sarjassa. A-sarjan joukkue Cecilia Nordgren, Niklas Reiman, Mico Määttä, Linus Koskinen, Frida Koskinen, Saana Kajander ja Aapo Lintula teki melko tasaisen ja nousujohteisen suorituksen, josta oli palkintona hieno 5. sija kaikkiaan 46 joukkueen joukossa. B-sarjan joukkueista Mattis Määttä, Anton Korhonen, Ruben Koskinen ja Adele Linko oli sijalla 28 ja Morgan Karlsson, Lucas Lindgren, Hugo Saranen ja Selma Korhonen sijalla 53. Joukkueita oli tässä sarjassa 82. Myös huoltajat pääsivät kilpailemaan avoimessa C-sarjassa.

Nuorisoviestin jälkeen koko joukko suuntasi Caribian kylpylään syömään, uimaan ja viettämään iltaa – seuraavana päivänä oli luvassa Oravatonni Mynämäellä. Oravatonnissa kilpaillaan hienojen savioravien lisäksi seurojen välisessä pistekilpailussa, jossa OK Trianin juniorit olivat upeasti sijalla 5! Oravan palkintona pokkasivat kaikki viiden parhaan joukkoon yltäneet eli Linus Koskinen, Selma Korhonen, Saana Kajander, Adele Linko, Niklas Reiman, Sonja Reiman sekä Lauri Kullberg.

Kiva viikonloppu Turun seudulla! Kuva: Anne Korhonen

Heti seuraavana viikonloppuna oli vuorossa Ruotsissa järjestettävä 25-Manna, joka päästiin kolmen vuoden tauon jälkeen taas viimein suunnistamaan. OK Trian oli matkassa kahden täyden 25-henkisen joukkueen voimin ja matkassa oli todella mukavasti nuoria suunnistajia. Molemmat joukkueet saivat hyväksytyt suoritukset – sijoitukset olivat 67 ja 215.

Vuoden viimeinen iso seuraviesti oli Salossa käyty Halikko-viesti. Sinne OK Trian sai jalkeille yhden joukkueen. Muutama nuori pääsi lisäksi vahvistamaan (nimenomaan vahvistamaan!) Kangasala SK:n kakkosjoukkuetta. Viesti alkoi hienosti, kun Petteri Muukkonen tuli kärjessä aloitusosuudelta. Kun muukin joukkue jatkoi tasaisia suorituksia oli lopputuloksena mukava 17. sija Saga Wickholmin ankkuroimana.

Halikko-viesti 2022. Kuvat: Anneli Laurila

Kategorier:
Aktuellt Nyheter Resultat