Lär känna din klubbkamrat – Eetu Liukkonen

1. Namn /Nimi: Eetu Liukkonen
2. Ålder / Ikä: 22 vuotta
3. Din historia i OK Trian? / Historiasi OK Trianissa?: Olen ollut mukana OK Trianin toiminnassa seuran perustamisesta lähtien ja sitä ennen ollut pari vuotta OK Orientin toiminnassa. Aloitin suunnistuskoulusta ja sen jälkeen olen osallistunut seuran treeneihin kesäisin ja kilpaillut muutaman kerran vuodessa sekä osallistunut erilaisiin suunnistustapahtumiin. 
4. Vad är din uppgift inom föreningen? / Mikä on tehtäväsi seurassa?: Tehtäväni seurassa on olla urheilija.
5. Orienterar du, isåfall hur länge har du orienterat? / Suunnistatko, jos kyllä niin kauanko olet suunnistanut?: Suunnistan ja olen suunnistanut noin 10 vuotta.
6. Är du förväntansfull inför Porvoo Borgå Jukola? / Mitä odotat Porvoo Borgå Jukolasta?: Porvoo Borgå Jukolasta odotan osallistumis määrältään runsaslukuista ja ainutlaatuista tapahtumaa kotikaupungissa, missä pääsen myös itse osallistumaan Jukolan järjestelyihin.
7. Hur deltar du i arrangerandet av Porvoo Borgå Jukola? / Miten osallistut Porvoo Borgå Jukolan järjestelyyn?: Tulen toimimaan Porvoo Borgå Jukolassa järjestyksenvalvontatehtävissä.
8. Favorit metrilaku smak / Suosikki metrilaku maku?: Suosikki metrilaku maku on kirpeä omena
9. Tittar du på hela Jukola eller går du och sova efter starten?/ Katsotko koko Jukolan vai menetkö nukkumaan heti lähdön jälkeen?: Jos olen itse juoksemassa jossain joukkueessa niin silloin menen heti nukkumaan lähdön jälkeen ja katson kilpailun sitten jälkikäteen Yle Areenasta. Jos en ole juoksemassa missään joukkueessa niin silloin kyllä katson koko Jukolan.
10. Favorit Jukola minne / Paras Jukola muisto?: Paras Jukola muisto on Joensuu-Jukolasta vuodelta 2017. Se oli ensimmäinen Jukola minulle ja oli todella upea tunnelma lähteä metsään suunnistamaan ensimmäistä kertaa tuhansien muiden suunnistajien kanssa.

Eetu Liukkonen

Kategorier:
Aktuellt Arrangemang Jukola 2023