SailTrian på onsdagen 10.8.

Föreningens gemensamma evenemang, SailTrian löps i Svartholm. Banläggaren är Alec. Transporten sker från Kvarnviken med båt i flera omgångar och startar kl 17. Transporten tar totalt 15-30 minuter. Bilar kan parkeras i Myllylahti P-område.  

SailTrian startar med en kort prolog. När alla har kommit i mål från prologen så startar finalen. Det finns kortare banor för deltagare i H/D12 och yngre. På kontrollerna finns skärmar och emitstämpel.

Tävlingen är givetvis lekfull och passar alla, oavsett ålder eller nivå.

Efter tävlingen kan du njuta av ditt eget tilltugg eller utnyttja öns sommarrestaurang: https://svartholma.fi/. Det ska vara roligt, så alla med!

SISTA ANMÄLNINGSDAGEN söndag 7.8 kl.23:30! Anmäl dig i Nimenhuuto.

Kategorier:
Aktuellt Elit Fart Grupper Motion Nyheter Rör på påkarna Super Tävling