Kyläviestin tulokset

Perinteinen kyläviesti ja Tour de Trianin toinen etappi järjestettiin 14.8. Gumbostrandissa, Röda Husets Hantverkin pihapiirissä. Jani, Sören ja Janne olivat tehneet vaativat radat, jotka aiheuttivat päänvaivaa suunnistajille. Tarkkana piti olla ihan loppuun asti. Kaikki suunnistajat kävivät yleisörastilla, mikä oli mukavaa yleisön kannalta.

Iästä ja sukupuolesta tulevien tasoitusten jälkeen lähtöjärjestys oli seuraava:
1 LEP 16:00:01
2 RIPS 16:07:00
3 Aijaijaij 16:08:12
4 Eka metsäs vika metsäs 16:20:48
5 Matrix 16:22:30
6 Team Ei käy 16:23:12
7 Spola (Kråkbacka)kröken 16:23:54
8 Melkku’s Angels 16:26:00
9 Puolukkamäen suunnistajat 16:27:06
10 Massbyn Metsä-Peikot 16:28:06
11 Ungdomsföreningen Muukkonen 16:32:36
12 Box 16:34:48
13 Labbas stigfinnare 16:38:00
14 Jukola ICT Fellows 16:42:33
15 Lintulat 16:44:21

Ensimmäisellä osuudella Lena Jauhiainen piti LEPin värit selkeässä johdossa ja Inga-Lill Åberg nosti Aijaijaij:n toiseksi. Kolmannesta sijasta kävivät kisaa Team Ei käy:n Pasi Liitäinen ja Spola (Kråkbacka)krökenin Jeannette Aumo. Perässä seurasivat selkeillä eroilla RIPSin Rita Wickholm sekä Ungdomsföreningen Muukkosen Roosa Muukkonen.

Toisella osuudella LEPin Esa Sillman säilytti edelleen mukavan johdon ja Aijaijaij:n Jouni Westerholm pysyi toisena. Takana tilanne tiivistyi hieman, kun Team Ei käy:n Samuel Juvaste ja Ungdomsföreningen Muukkosen Topias Muukkonen ottivat eroa kärkeen kiinni selvästi. Viidenneksi nousi joukkue Massbyn Metsä-Peikot Linus Koskisen nopeimman osuusajan ansiosta.

Ankkuriosuudella Ungdomsföreningen Muukkosen Petteri Muukkonen oli nostanut joukkueen kärkeen jo yleisörastilla eikä paikastaan luopunut. Toisesta sijasta käytiin tiukka kamppailu, kun yleisörastilla kävivät pienin eroin LEPin Pentti Jauhiainen, Aijaijaij:n Anneli Laurila sekä Team Ei käy:n Heidi Liljeström. Loppujen lopuksi järjestys pysyi samana kuin yleisörastin kohdalla. Saga Wickholm nosti RIPSin takaisin kuuden parhaan joukkoon, sijoitus 5. ja Massbyn Metsä-Peikot olivat sijalla kuusi Johan Koskisen ankkuroimana.

Lopputuloksia ja osuusaikoja voi katsoa tarkemmin ilmoittautumisjärjestelmästä, suora linkki lopputuloksiin.

Ensi vuonna kaikki taas innolla mukaan – kyläviesti on mukava ”leikkimielinen” tapahtuma. Järjestelyistä vastaa tämän vuoden voittajajoukkue eli Muukkosen perhe.

Maali alkaa rauhoittua, kun suurin osa joukkueista on saatu maaliin.
Kyläviestin kolme parasta joukkuetta.

Kategorier:
Aktuellt Elit Fart Grupper Motion Nyheter Resultat Rör på påkarna Super Tävling