Anmälning till höstens fortsättningskurser i orientering har öppnats!

Kanske dina orienteringskunskaper är lite rostiga och du skulle vilja uppdatera ditt kunnande på nytt? Vill du ytterligare fördjupa det du lärt om orientering under grundkursen och det du självständigt har övat på under sommaren? Kanske fortsättningskursen är din stig till Porvoo Borgå Jukola 2023 budkavlen? Kom med på fortsättningskursen för vuxna, så vägleder våra kunniga ledare er till den rätta stigen!

Anmälning till höstens Rör på påkarna fortsättningskurs i orientering i Sibbo och Borgå har öppnats. Kursen består av fyra undervisningstillfällen. Kursen i Sibbo startar på torstagen 25.8.2022 kl. 18.00 i Immersby och i Borgå startar kursen på måndagen 29.8.2022 kl. 18.00 i Kokon. Information om kurserna hittar du här.

Kursen genomförs vid behov tvåspråkigt (finska/svenska).

Välkommen med! Vi har att erbjuda upplevelser och upptäckandets glädje!

Kategorier:
Aktuellt Motion Nyheter Rör på påkarna