Halti Trail Days arrangeras i maj i Sibbo

OK Trian järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa monipuolisen liikuntatapahtuman Halti Trail Daysin 21.-22.5.2022 Sipoon Söderkullassa. Viikonlopun ohjelmassa on mm. polkujuoksua, rogainingia ja maastopyöräilyä. Lauantaina Sipoon kalliot kutsuvat polkujuoksijoita ja rogainingiin osallistujia liikkumaan eri mittaisilla reiteillä ja sunnuntaina pääsevät maastopyöräilijät nauttimaan maaston tarjoamista haasteista.

Tapahtuma on suunnattu vauvasta vaariin. Osallistua voit tosissaan tai leikkimielellä, yksin, kaverin tai vaikka koko perheen voimin. Viikonlopun ohjelmassa on mm. polkujuoksua (matkat 7-42 km), rogainingia (1-3 h) ja maastopyöräilyä (20-50 km). Jokaiselle löytyy varmasti sopiva matka ja etenemistapa.

Halti Trail Daysin kotisivut löytyvät täältä. Sivuilla julkaistaan piakkoin tapahtuman kutsu sekä muuta tietoa. Laita tapahtumapäivät kalenteriin ja tule nauttimaan liikunnasta jalkasin tai pyörän selässä.

VI SES I JOENSUUN TILA I SÖDERKULLA 21.-22.5.2022!

Kategorier:
Aktuellt Arrangemang Nyheter