Ny träningschef för OK Trian

OK Trianin uutena valmennuspäällikkönä aloittaa 1.8.2022 Jussi Aumo. Jussi on pitkän suunnistustaustan omaava, suunnistusmeriittejä urallaan niittänyt ja valmennuksessakin kunnostautunut kolmen lapsen isä, joka on viimeiset reilut viisi vuotta asunut perheensä kanssa Ruotsissa. Kesällä 3/5 osaa perheestä muuttaa takaisin Porvooseen, jossa he ehtivät asua kymmenen vuotta ennen Ruotsiin muuttoa.

Jussi nauttii polkujuoksusta. Kuva: Tobias Åberg

TYÖ JA PERHE
51 v. erityisopettaja, vaimo Jeannette, lapset Felix 12, Sabina 19 ja Isabella 21.

SUUNNISTUSSEURAT
Lynx 1980-1999
MS Parma 1999-2014
OK Trian 2014-2015
Kungälvs OK 2016 ->

SUUNNISTUSMERIITIT
Jussilla on lukuisia SM-mitaleita nuorten sarjoissa, Ungdomens 10-milan voitto Lynxin porukalla 1989 ja 1990 sekä MM-edustuksia nuorten sarjoissa. Yleisessä sarjassa kirkkaimpina meriitteinä on SM-viestimitali MS Parmassa sekä mitali SM-yössä Lynxin väreissä.

VALMENNUS / SEURATYÖ
Jussi on ollut tekemässä seuratyötä mm. Lynxin johtokunnassa ja toiminut seurassa miesten joukkueen valitsijana. MS Parma vuosina hän hoiti naisten ryhmän managerointia ja Porvoon vuosille mahtuu mm. Borgå Akilleksen kestävyysjuoksuryhmän vetäjänä. Ruotsissa hän toimi vuodesta 2017 seuransa Kungsälvs OK:n 16-50 v ryhmän valmentajana.

HENKILÖKOHTAISIA VALMENNETTAVIA
Aleksi Mattila, Matti Koivisto, Tiia Miettinen, Topi Penttinen + huoltaja/ peräänkatsoja/ konsultti itseään valmentavalle tyttärelle Sabina Aumo, jolla tähän mennessä Ruotsin mestaruuksista D18-sarjassa 3 pronssia, yksi hopea ja kaksi kultaa ja D20-sarjassa yksi kulta.

HARRASTUKSIA
Polkujuoksu ja suunnistus niin paljon kuin polven kuluma sallii, tällä hetkellä huonompi jakso meneillään. Lisäksi musiikki ja Ruotsi-kuvan nyansoiminen sosiaalisissa medioissa. Tykkään ruuasta ja ruuanlaitosta.

JUSSIN TERVEISET
”Haluan tuoda ruotsalaista ajattelua ja ehkä toimintaakin seuraan, tehdä laadukkaita taitoharjoituksia, korostaa suorituksenhallinnan merkitystä ja kuunnella, mitä urheilijat toiminnalta toivovat. Mahdollisesti tehdä yhteistyötä Göteborgin alueen seurojen kanssa leirien muodossa, jos kiinnostusta on”.

TOIVOTAMME JUSSIN TERVETULLEEKSI TAKAISIN PORVOOSEEN JA TRIANIIN!

Kategorier:
Aktuellt Elit Fart Grupper Nyheter Super Tävling