FSO lägerdag i Borgå 27.11

OK Trian arrangerar vintersäsongens första FSO lägerdag i Borgå 27.11, närmare bestämt i Karhukorpiskogarna i Veckjärvi. På programmet står en kortare prolog på förmiddagen och en final som jaktstart på eftermiddagen. Banor finns det i två kategorier, svår och lätt.

Lägerdagen är öppen för alla FSO-föreningar, men även denna gång kommer ett stort antal utomstående föreningar att delta i lägerdagen.

För de flesta deltagarna fungerar lägerdagen som en start för den kommande säsongen, men också som en start på förberedelserna inför Borgå-Jukola 2023, vilket kommer att synas i deltagarantalet.

Anmälan till lägerdagen sker via den här länken. Sista anmälningsdag är 21.11. Mer info finns här, i anmälningslänken och på Nimenhuuto.

Startlista Prolog A (uppdaterad 26.11.2021 kl.18:15)

Startlista Prolog B, fri starttid mellan kl.10-10.30. (Uppdaterad 26.11.2021 kl.9:52)

Jaktstartens första start kl.13.30.

För mer info kan man kontakta Otto Simosas, 0408273426 eller osimosas@gmail.com.

Lägerdagen arrangerades i kallt men fint höstväder med över 150 deltagare från över 20 olika klubbar, med flertalet av landets bästa orienterare på plats. Glada miner och väldigt positiv inställning hos deltagarna, trots kyliga förhållanden.

Prologens snabbaste på herrsidan var landslagslöparen Olli Ojanaho, medan landslagslöparen Anni Haanpää var snabbast på damsidan. De var också först i mål på finalen. Korta banans snabbaste var Hugo Hannula, som var snabbast på både prologen och finalen.

Resultat och sträcktider:

Resultat Prolog A&B

Sträcktider Prolog A&B

Resultat Final A&B

Sträcktider Final A&B

Välkomna med på FSO lägerdag i Borgå!

Karhukorpi

Kategorier:
Aktuellt Nyheter