Mångsidighet till ära- veckan för barn och juniorer startar 25.1.

Corona restriktionerna har begränsat gemensamma träningar under en längre period, så vi vill uppmuntra alla att sporta och röra på sig självständigt och mångsidigt.

Därmed startar vi barnens och juniorernas ”Mångsidighet till ära -veckan”, under vilken du motionerar så mångsidigt som möjligt och prövar nya grenar. Du kan åka skidor eller skridskor, orientera, gå, simma, åka pulka, gympa, spela fotboll, klättra osv.

Alla motionsaktiviteter du har utfört under veckorna 4-5 ( 25.1.-7.2.) skriver du in i en skild blankett och returnerar den elektroniskt till Kirsi, Magnus eller Vesa innan 14.2. Träningen måste ta minst 30 min. och under dagens / veckornas lopp kan du utföra så många olika grenar du vill.

Mera information och anvisningar

Kategorier:
Aktuellt Fart Grupper Nyheter Super Tävling