Suunnistusliiton järjestämän suunnistuswebinaarin esitykset julkaistu

Suunnistusliitto järjesti perinteisesti tammi-helmikuussa toteutetun Suunnistusseminaarin nyt poikkeuksellisen aikaisin webinaarina 4.-5.12.2020. Suunnistusseminaari on koko seuratoiminnan yhteinen kouluttaumis- ja verkostoitumistapahtuma, joka järjestetään vuosittain. Tällä kertaa tapahtuma järjestettiin virtuaalisesti teemoilla seuravalmennuksen kehittäminen ja tapahtuman brändäys. Webinaarikokonaisuuden päätti vuoden 2020 parhaiden suunnistajien ja suunnistustoimijoiden julkaiseminen.

Webinaarissa kuultiin hyviä esimerkkejä nuorten ja huippujen seuravalmennustoiminnasta sekä käsiteltiin suunnistustapahtuman kehittämistä ja markkinointia.

Kaikki esitykset ovat nyt katsottavissa tallenteina Suunnistusliiton Youtube -kanavalla. Linkit löytyvät myös Suunnistuswebinaari -sivulta.

Ote suunnistusliiton uuden strategian reitinvalinnasta

Kategorier:
Aktuellt Nyheter