OK Trian One Mile Cup 2020

Kevään tulon ja sen myötä uuden kilpailukauden aloitusta odotettiin innolla mutta koronapandemian takia kaikki kevään ja alkukesän kilpailut ovat peruttu. Mutta ei masennuta vaan katseet siirretään eteenpäin hymyillen kuin kevätaurinko. Pääsiäisen kunniaksi pidetään seuran sisäinen One Mile Cup joka toimii samalla tavalla kuin Orient-maili aikoinaan.

Luvassa on kolme osakilpailua jotka ovat noin mailin mittaisia, 1:7500 mittakaavan kartalla radat ovat haastavia sekä fyysisesti että taidollisesti. Radat sopivat kuitenkin kaikille, mutta nuoremmille suosittelen opastajan mukaan. Syntymävuodesta riippuen saa sitten hyvitystä ja näin ollen kaikki voivat iästä riippumatta kilpailla samalla radalla. Miesten ja naisten sarjat ovat erikseen. Koska yhteisharjoitukset ja isommat kokoontumiset eivät ole sallittuja vedetään tämä cup läpi omatoimiharjoituksena, samalla tavalla niin kuin muut suunnistusharjoitukset tähänkin asti olemme tehneet koronapandemian aikana.

Jokainen siis tulostaa itse kartan Nimenhuudosta ja käy juoksemassa suorituksensa omalla ajalla. Jokainen huolehtii itse siitä että ottaa tarkan ajan omasta suorituksestaan omalla kellollaan ja lähettää ajan ja harjoitustiedoston (gpx-tiedoston) allekirjoittaneelle suorituksen jälkeen. Näin saan sitten laitettua kaikkien ajat samaan tiedostoon ja saadaan tulokset selville kun kaikki ovat suorituksensa lähettäneet. Tällä tavalla saan myös tarkistettua että suorituksesi on hyväksytty. Samalla kun lähetät aikasi minulle, ilmoita myös syntymävuotesi hyvityslaskua varten.

Tulokset muodostuvat kaikkien kolmen osakilpailun yhteisajasta ja jotta voi osallistua kokonaiskilpailuun tarvitsee hyväksytyn suorituksen kaikista kolmesta osakilpailuista. Aikaa näiden kolmen osakilpailun suorittamiseen on kiirastorstaista 9.4 seuraavan viikon sunnuntaille asti 19.4. Osakilpailut voi juosta missä järjestyksessä tahansa. Miesten ja naisten sarjan voittajille on luvassa palkinnot.

Osakilpailut:

1. Ilolan Ilkee 1:7500/5m, 1,7km, 6 rastia, 2018. Rastiliput ja nauhat rasteilla.
Pysäköinti: Vadetintie 112, 07280 Porvoo. Tievarsipysäköinti, ÄLÄ tuki tietä!

Linkki: https://goo.gl/maps/MgfkUC7kqRFJ9bvR8

2. Hitån Hirvee 1:7500/5m, 1,6km, 7 rastia, 2017. Rastiliput ja nauhat rasteilla.
Pysäköinti: Joensuun tila, Joensuun raitti 59 A, 01150 Joensuu. Parkista lähtöön matkaa n.1,3km ja maalista parkkiin n.1,7km.

Linkki: https://goo.gl/maps/sFhJY5KFmrEkRBQo7

3. Karhukorven kirous 1:7500/5m, 1,6km, 7 rastia, 2019. Rastiliput ja nauhat rasteilla.
Pysäköinti: Matsvägen 38, 06200 Porvoo. Tievarsipysäköinti, ÄLÄ tuki tietä! Parkista lähtöön matkaa n.500m.

Linkki: https://goo.gl/maps/mHGtXhGwvXayjXfB7

Hyvitysjärjestelmä:
Hyvitysjärjestelmä toimii siten että 18-vuotiaat ja sitä nuoremmat saavat yhden (1) minuutin hyvitystä per ikävuosi. Vastaavasti taas 40-vuotiaat ja sitä vanhemmat saavat 20 sekuntia hyvitystä per ikävuosi.

Yhteystiedot ja tulosten lähettäminen:
Lähetä harjoitustietosi (gpx-tiedostosi) minulle suorituksesi jälkeen. Jos sinulle on vaikeuksia ladata harjoituksesi koneelle ja edelleen minulle niin ole yhteydessä.

S-posti: osimosas@gmail.com
Puh.nro: 0408273426
Otto Simosas

Kategorier:
Aktuellt Nyheter