Föreningens evenemang på hösten

Hösten knackar på dörren, vilket betyder att det är dags för föreningens traditionella höstevenemang. Evenemangen är lekfulla och avslappnande även om vi talar om dom som tävlingar. Alla föreningens medlemmar är oberoende av kunnande, ålder el.dyl, välkomna. Ju flera vi är desto roligare är det, så nu kommer du väl också med och njuta av höstliga evenemangen tillsammans med klubbkompisarna?

Kommande evenemang är Byakampen 8.9. i Sibbo, Trians medeldistans mästarskapstävling 11.9. i Borgå, Trian milen och säsongsavslutning 9.11. i Borgå samt TomteTrian 10.12. (platsen ännu öppen).

Byakampens och Trian milens arrangemangsansvaret går traditionellt till föregående års vinnare, så årets arrangör för Byakampen är familjen Koskinen och arrangör för Trian milen är Cecilia Nordgren. Mästarskapstävlingens arrangör och banläggare är Stefan Karlsson.
Vi söker ännu arrangörer för TomteTrian, så om du har iver och lust till detta, så anmäl dig till Heidi, heidi.liljestrom(at)oktrian.fi.

Anmälningsanvisningar och tilläggsinformation om evenemangen hittar du i Nimenhuuto. Aktuell information om evenemangen uppdateras i Nimenhuuto.

Njut av höstens orienteringar och vi ses där ute!

-Heidi-

Kategorier:
Aktuellt Nyheter