OK Trian ehdolla vuoden seuraksi

OK Trian on nimetty ehdokkaaksi Finlands Svenska Idrottenin (FSI) vuoden seura palkinnon saajaksi. Tämän vuosittain jaettavan palkinnon voittaja valitaan yleisöäänestyksellä kolmen ehdokkaan joukosta. Äänestys on käynnissä 4.-17.12.2023 ja voittaja julkaistaan 18.2.2024. Lisätietoa äänestyksestä ja ehdokkaiden esittelyvideot löydät täältä.

Vuoden seura

Voidaan myöntää suomenruotsalaiselle yhdistykselle, joka ”elää ajassa”, jolla on innovatiivinen ja hyvin hoidettu toiminta. Palkinto voidaan myöntää myös yhdistykselle hyvin tehdystä jaostotyöstä. Yhdistyksellä on monipuolista toimintaa ja/tai junioritoimintaa. Yhdistys edistää kaikkien mahdollisuutta harrastaa urheilua huolimatta taustasta, etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta jne. Yhdistys tekee työtä torjuakseen syrjintää ja väärinkäyttöä. Eduksi on, jos yhdistyksellä on Tähtiseura-sertifikaatti.

ÄÄNESTÄMÄÄN PÄÄSET TÄSTÄ

Suunnistusseura OK Trian toimii aktiivisesti Itä-Uudellamaalla etenkin Porvoon ja Sipoon alueella. Seura järjesti kesällä Porvoo Borgå Jukolan, joka houkutteli Itä-Uudellemaalle yli 18 000 kilpailijaa ja yli 20 000 katsojaa tapahtumaviikonlopun aikana. Tapahtumaa oli järjestämässä noin 1600 vapaaehtoista ympäri Suomen. Tapahtuma sai paljon kiitosta ja positiivista huomioita.  Jukolan yhteydessä seura kehitti yhteistyökumppaneiden kanssa mallin tapahtumien järjestämisestä mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Hiiliviisas Jukola projektista on julkaistu 28.11.2023 ”Järjestä Hiiliviisas tapahtuma -käsikirja”, joka on vapaasti ladattavissa Posintran sivuilla.

Seuralla on aktiivinen junioritoiminta ja 2023 vuoden aikana mitaleita kertyi FSOM- ja SM-kilpailuista. Lisäksi seuralla oli edustus sekä pyöräsuunnistuksen että suunnistuksen maajoukkueissa.

Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset