Hiiliviisas Jukola projekti on viittä vaille valmis

Porvoo Borgå Jukola 2023 on järjestäjien osalta muisto vaan ja sen mukana kulkenut Hiiliviisas Jukola projekti on myös päässyt kalkkiviivalle, kun tiistaina 28.11.2023 julkaistiin ”Näin järjestät Hiiliviisaan tapahtuman” käsikirja livestreaminä. Nyt tämä livestream tallenne on katsottavissa Posintran sivulla. Tämä tuore juuri julkaistu käsikirja löytyy sieltä kaikille vapaasti ladattavaksi. Tarjolla on myös muutakin materiaalia hiiliviisas tapahtumasta tutustuttavaksi. Kaikki linkit materiaaleihin löytyvät alempana tällä sivulla.

Nyt voit käydä itse toteamassa kuinka onnistuimme Hiiliviisaan tapahtuman mallin rakentamisessa ja millainen käsikirja hankkeesta syntyi. Kirjassa on paljon yksinkertaisia käytännön vinkkejä hiiliviisaan tapahtuman toteuttamiseen sekä monta konkreettista pientä tekoa, joista hiiliviisaus koostui.

Kategoriat:
Ajankohtaista Jukola 2023 Tapahtumat Uutiset