OK Trianille mitalisadetta pyöräsuunnistuksen SM-kilpailuissa Espoossa

OK Trianin edustajat nappasivat Espoossa järjestetyissä pyöräsuunnistuksen Suomen mestaruuskilpailuissa viisi mitalia.

Pyöräsuunnistuksen suomenmestaruuskilpailut kilpailtiin 22.-23.5.2021 Espoossa. Viikonlopun aikana suunnistettiin suomenmestaruuksista sekä sprinttimatkoilla että pitkillä matkoilla. Kilpailu keräsi osallistujalistalle myös kansainvälistä väriä, kun tapahtuman World Ranking -maailman ranking status tarjosi ulkomaalaisillekin mahdollisuuden tutustua suomalaisen pyöräsuunnistuksen maailmaan ja samalla hyvän valmistavan kisan ennen kesäkuun Kuortaneen MM-kisoja.

Naisten pääsarjassa Trianin Ingrid Stengård nappasi sprinttikisassa pronssia ja kirkasti sunnuntain pitkällä matkalla mitalin väriä hopeaksi.

”Olen tyytyväinen suorituksiini ja kunto tuntuu olevan hyvä näin MM-kilpailuiden alla. Lähden kesäkuun koti MM-kilpailuihin luottavaisin mielin”, toteaa tyytyväisen oloinen mitalisti.

Espoon SM-kilpailut olivat suomalaisiille urheilijoille loistava näytönpaikka ennen kesäkuussa 10.-18.6.2021 Kuortaneella järjestettäviä MM-kotikilpailuja.

Myös veteraanisarjoissa tuli seuralle menestystä, kun sprinttikilpailussa kultaiset mitalit nappasivat Mikael Salo H50 sarjassa ja Patric Östergård H55 sarjassa. Patric nappasi kultaisen mitalin lisäksi myös pitkän matkan kilpailussa pronssia.