Liikettä kouluihin

LiikettäNiveliin -hankkeen yhtenä tavoitteena on tarjota Itä-uudenmaan kouluille mahdollisuuksia tutustua suunnistukseen lajina koulukierrosten, kouluvierailuiden, valmiiden materiaalien sekä valmiiksi suunniteltujen sekä toteutettujen ratojen avulla. Lisäksi tärkeänä asiana on edesauttaa koulukarttojen ajantasalla pitämistä, jotta niitä voidaan hyödyntää liikuntaopetuksessa.

Myös opettajille suunnattu koulutus on tärkeä osa projektia. Koulutusten avulla haluamme antaa opettajille opastusta lajiin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, jotta he voivat myös omatoimisesti toteuttaa suunnistusta omassa opetuksessaan.

Mikäli koulunne haluaa meidät vierailulle suunnistuksen merkeissä tai haluatte apuja suunnistusratojen suunnitteluun, niin ottakaa yhteyttä OK Trianiin: toiminnanjohtaja@oktrian.fi

Keväällä 2024 olemme mukana suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikolla, jonka aikana suunnistusta tarjotaan sekä kouluihin että varhaiskasvatukseen monipuolisesti ympäri Suomea. Viikon aikana järjestämme myös Hippo-perheseikkailun. Lisää teemaviikosta täältä.