Liikettä kouluihin

Liikettä kouluihin

LiikettäNiveliin kouluihin -hankkeen tavoitteena on tarjota Itä-uudenmaan kouluille mahdollisuuksia tutustua suunnistukseen lajina koulukierrosten, kouluvierailuiden, valmiiden materiaalien sekä valmiiksi suunniteltujen sekä toteutettujen ratojen avulla. Lisäksi tärkeänä asiana on edesauttaa koulukarttojen ajantasalla pitämistä, jotta niitä voidaan hyödyntää liikuntaopetuksessa.

Kevää koulukierros järjestetään suunnistuspäivinä Porvoossa, Sipoossa ja Loviisassa toukokuussa! Lisätietoa niistä täältä.

Myös opettajille suunnattu koulutus on tärkeä osa projektia. Koulutusten avulla haluamme antaa opettajille opastusta lajiin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, jotta he voivat myös omatoimisesti toteuttaa suunnistusta omassa opetuksessaan.

Syksyllä 2022 tulossa opettajille suunnattu koulutus!

Mikäli koulunne haluaa meidät vierailulle suunnistuksen merkeissä tai haluatte apuja suunnistusratojen suunnitteluun, niin ottakaa yhteyttä OK Trianiin: toiminnanjohtaja@oktrian.fi

Projektin myötä olemme myös mukana kansallisella Koulu kartalla -teemaviikolla, jonka aikana suunnistusta tarjotaan sekä kouluihin että varhaiskasvatukseen monipuolisesti ympäri Suomea. Lisää teemaviikosta täältä.