OK Orient

Kallelsen till OK Orients vårmöte / Kutsu OK Orientin kevätkokouksen 15.4.2020 kl. 18.30

OK Orient är en specialförening i orientering verksam i Östnyland med tyngdpunkt på Borgå och Lovisanejden. Vår målsättning är att erbjuda fritids-, tränings- samt tävlingsmöjligheter av hög kvalitet för såväl unga som äldre allt enligt egen prestationsförmåga.

Juniorarbetet spelar en central roll i vår verksamhet. OK Orients framtid ligger i juniorerna, vilka stöds av vuxna elitorienterare, yrkeskunniga tränare och aktiva vuxna.

OK Orient on suunnistuksen erikoisseura joka toimii Itä-Uudellamaalla painottuen Porvoon ja Loviisan seuduille. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita harrastus-, harjoitus- ja kilpailumahdollisuuksia kaikenikäisille kiinnostuksen ja taidon mukaan.

Juniorityö on keskeisessä asemassa toiminnassamme. Uskomme, että OK Orientin tulevaisuus on nuorissa, joit tukevat aikuiset huippusuunnistajat, ammattitaitoiset valmentajat sekä aktiiviset vanhemmat.

Liity jäseneksi : OK Orient: https://okorient.myclub.fi/login