Ilmoittaudu Trianin Jukola/Venla joukkueisiin ja yhteiskuljetukseen

Tämä vuoden Jukolan ja Venlojen viesti järjestetään Kauhavalla 15.-16.2024. Viime vuonna olimme vastuussa tapahtuman järjestelyistä, joten emme itse päässeet kokemaan juoksijana Jukolan yötä. Nyt on meidän vuoro taas nauttia tapahtumasta osallistujana, huoltajana tai katsojana vailla huolen häivää. Toki talkoolaiseksikin varmasti halukkaat pääsevät jos sitä haluaa.

Ilmoittaudu juoksijaksi Trianin joukkueisiin 8.5. mennessä Irmassa. Älä emmi enää, vaan lähde mukaan suunnistuskauden suurimpaan ja kauneimpaan tapahtumaan! Tämän vuoden Jukolassa/ Venloissa saa 2009 syntyneet ja sitä vanhemmat juosta. Alustavat osuuspituudet ja ennakkoinfoa löytyy Jukolan virallisilta sivuilta.

Seuran Jukola-kuljetus
Seuralta lähtee bussi Kauhavalle lauantaina 15.6. ja palaa sunnuntaina 16.6. Jukolan viestin jälkeen. Ilmoittautuminen Jukola-bussiin tällä lomakkeella 12.5. mennessä. Infoa bussista päivitetään Nimenhuutoon.


Telttamajoitus ja tuulisuojat
Olemme varanneet seuralle tuulisuojapaikkoja sekä majoitusteltta-alueita kisakeskuksesta. Näistä lisätietoa lähempänä ajankohtaa.

Porvoo Borgå Jukola 2023 lähdön hetki. Kuva: Kimmo HirvonenKategoriat:
Ajankohtaista Uutiset