Noname seura-asujen tilaus

Trianin seuravaatetoimittajan jatkaa Noname. Nyt on taas mahdollisuus tilata Trianin seura-asuja suunnistuskesää varten Nonamen verkkokaupassa. Tilaukset on tehtävä verkkokauppaan viimeistään 24.3. klo 23.59 mennessä.

Seurakoodi on jaettu seuran Whatsapp tiedotusryhmässä ja lisätty Nimenhuudon seura-asutilaus tapahtuman tietoihin. Mikäli et syystä tai toisesta koodia saa, niin voit pyytää sitä Heidiltä (heidi.liljestrom(at)oktrian.fi).

Tuotteet toimitetaan toukokuun toisella puoliskolla Porvooseen, josta tuotteiden jako tapahtuu.

* vaatteet ovat samanlaiset kun aiemminkin, joten erillistä sovitustilaisuutta ei järjestetä. Mainoksiin tulee jotain muutoksia, joten verkkokaupan kuvissa olevat mainospaikat ovat viitteelliset.

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti

Klikkaa osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt. Muuten jo mahdollisesti aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimii. 
 
2. Kun on luonut oman tilin, voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa (sähköpostinsa), oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seuran koodi löytyy nimenhuudosta ja on tullut whatsappilla tiedotusryhmään.

3. Kun on kirjautunut, pääsee pääsivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa.

4. Skrollaamalla alaspäin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee maksuun.

5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortti.

6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakkaana saat maksuaikaa tilaukselle. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus rekisteröityy.

7. Seuran tuotteet ovat valmiina toukokuun alkupuolella tilaajilla. Toimitetaan seuran yhteyshenkilölle.

KAUPPA SULKEUTUU SIIS SUNNUNTAINA 24.3.2024 joten tilaukset ensi kesälle viimeistään silloin!  

Huom! Oma pääsy järjestelmään kannattaa toki kokeilla jo hyvissä ajoin, eikä välttämättä viimeisellä minuutilla, jolloin kauppa sulkeutuu. Näin ehditään vielä tarvittaessa reagoida asiaan. 

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com tai seurassa Heidi Liljeströmiin heidi.liljestrom(at)oktrian.fi.

Kategoriat:
Ajankohtaista