Tiukkaa kilpailua kyläviestissä

Sunnuntaina iltapäivällä kilpailitiin 30. Kyläviestissä Sipoon Pilvijärvellä. Kolmiosuuksinen viestiin pystyi osallistumaan joko perhejoukkeella, kyläjoukkueella, kaveriporukalla tai jollain muulla kokoonpanolla. Tämän vuoden järjestelyvastuu oli Muukkosilla (Topias, Roosa ja Petteri) edellisvuoden voittonsa ansiosta tai takia.

Ratamestari Topias oli laatinut runsasrastiset ja tarkkuutta vaativat radat Pilvijärven maaston. Jokaisen osuuden juoksija pääsi näyttäytymään yleisön edessä radan puolivälissä, kun rata oli vedetty niin, että kaikkien oli juostava uimarannan poikki ennen kun taas pääsi tiukkojen suunnistustehtävien pariin.

Kyläviestin konseptiin kuuluu, että joukkueille lasketaan ennakkoon ikä- ja sukupuolitasoitukset. Nämä tasoitukset huomioitiin lähtöjärjestyksessä, eli kisan lähdettiin takaa-ajolähtönä tasoituksen osoittamassa järjestyksessä. Ensimmäisen ja viimeisen joukkueen lähtöaikaero oli yli tunti.

Vaikka kilpailu on enemmän leikkimielinen, niin kyllä siellä jokainen kuitenkin parastaan pisti ja taistelu voitosta oli tiukka. Tämän vuoden voittajaksi selvisi nuorta voimaa edustanut Massbyn Metsä-Peikot, joukkueella Frida, Ruben ja Linus Koskinen tiukan 5 sekunnin voittomarginaalilla ennen joukkuetta Mettään vika ja metäst toka (Janne Liuko, Tom Roselius ja Jani Virta) sekä reilut 5 minuuttia ennen Bortsukiitäjiä (Emma Juga, Liisa Juga ja Roosa Muukkonen).

Kuten hyvään kilpailuun kuuluu, niin kilpailijat, huoltajat ja suuri yleisö sai nauttia Saanan&co kahvilatarjoilusta. Maukkaita mokkapaloja, porkkakakkua, korvapuusteja, pizzaa, itsetehtyä omenamehua, kahvia ja teetä oli tarjolla.

Iso kiitos perhe Muukkoset taas hienosta Kyläviesti tapahtumasta! Ensi vuonna järjestelyvastuu on tämän vuoden voittajilla, Fridalla, Rubenilla ja Linuksella (sekä ehkä jossain pienessä avustavassa roolissa Tiina ja Johan).

Kategoriat:
Ajankohtaista Huippu Kisa Ryhmät Super Tulokset Uutiset Vauhti