Opi lisää seurakaveristasi – Magnus Engblom

Nimi: Magnus Engblom

Ikä: 47 vuotta (mutta vain 11 syntymäpäivää …)

Historiasi OK Trianissa?: Tulin mukaan Sibbo-Vargarna suunnistuskoulun kautta kun tyttäreni aloitti siellä 2016. Ennen sitä olin osallistunut joillekin Keski-Uusimaa rasteille kuntosuunnistajana – ensimmäistä kertaa vuonna 2013 nykyisessä kotimetsässäni.

Mikä on tehtäväsi seurassa?: Vedän suunnistuskoulua Sipoossa ja autan erinäisissä järjestelyissä seuran nuorten kanssa ja matkustelen leireille ja kisamatkoille nuorten kanssa. Istun mukana S-V:n suunnistusjaoston hallituksessa ja Trianin Suunnistajan polun johtoryhmässä.

Suunnistatko, jos kyllä niin kauanko olet suunnistanut?: Olen lähinnä kuntosuunnistaja ja täytemies viestijoukkueisiin. Kuntosuunnistusura alkoi varovaisin askelin 2013, ensimmäisen Jukolan juoksin 2018 Hollolassa.

Mitä odotat Porvoo Borgå Jukolasta?: Tulee olemaan jännittävää nähdä miten kaikki pyörii. Olen itse ollut hieman sivussa järjestelyistä joten odotan yllättyväni positiivisesti miten hienon tapahtuman saamme aikaiseksi ja tottakai odotan jännittäviä kilpailuja.

Miten osallistut Porvoo Borgå Jukolan järjestelyyn?: Olen ollut hieman mukana raivaamassa metsäkirkon ympäristössä. Kisojen aikana tulen auttamaan rastivalvonnan tehtävissä.

Suosikki metrilaku maku?: Minttutäyte

Katsotko koko Jukolan vai menetkö nukkumaan heti lähdön jälkeen?: Jos tarkoitat Porvoon Jukolaa niin tulen luultavasti valvomaan koko kilpailun läpi. Muissa Jukoloissa teen parhaani ollakseni sellaisessa kunnossa, että voin ja kehtaan juosta jonkun sopivan osuuden.

Paras Jukola muisto?: Oli kylmä kun lähdin matkaan (muistaakseni) neljännelle osuudelle Kangasalan Jukolassa 2019, joten olin pistänyt päälleni lämpimän aluskerraston. Osuuteni aikana saatoin yhden kallion päältä todistaa erittäin kaunista auringonnousua, joka kuitenkin nopeasti johti siihen että minulle tuli älyttömän kuuma. Sen jälkeen olen miettinyt tarkemmin mitä ja kuinka paljon laitan päälleni kun lähden juoksemaan Jukolassa.

Magnus Engblom, kuva: Milla Laurila

Kategoriat:
Ajankohtaista Jukola 2023 Tapahtumat