Apua Lukkari Jukolan purkuhommiin!

Seuralla on edessä tämän ja ensi vuoden aikana kenties isoin mahdollinen ponnistus mitä suunnistuksen saralta löytyy, kun järjestämme 2023 Jukolan viestin. Järjestelyt on monella saralla edenneet pitkälle ja vauhti järjestelyissä kiihtyy mitä lähemmäksi H-hetkeä menemme.  Organisaatiomme vastuuhenkilöt ovat avustamassa Lukkari Jukolan järjestäjiä kisaviikolla ja viikonloppuna oman vastuualueen tehtävissä. Vastuuhenkilömme eivät kuitenkaan yksinään pysty kaikkeen, joten kaipaamme seuran jäsenistä apukäsiä avustamaan Lukkari Jukolaan purku- ja lastaus hommissa.

Jukolassa on järjestäjien käytössä kiertävää kalustoa monen rekkalastillisen verran ja tämä kiertävä kalusto siirtyy Lukkari Jukolan jälkeen meidän käyttöömme. Tämä ei ole mikään pieni asia, vaan kiertävää kalustoa on paljon ja jotta saadaan kaikki tarpeellinen mukaan, niin tarvitsemme apukäsiä purkuhommissa ja kiertävän kaluston lastaamisessa Mynämäessä sekä lastin vastaanotossa Epoossa.

Ajankohta purulle on alkaen sunnuntaina 19.6. klo 16- (maalin sulkeuduttua) ja jatkuu maanantaille, kenties tiistaille/ keskiviikolle.  Näin ollen tarvittaisiin väkeä purkutiimiin ainakin sunnuntai – maanantaiksi/tiistaiksi sekä vastaanotto porukkaan Epoossa maanantaiksi -tiistaiksi. Mahdollisesti vielä keskiviikkona tarvitaan käsipareja molemmissa päissä.

Tarkempi aikataulu ja ohjeistus purkuun ja tavaran vastaanottoon täsmentyy toukokuun puolessa välissä.

Toivomme, että mahdollisimman moni pystyisi tulemaan auttamaan näissä hommissa, jotta saadaan homma pakettiin mahdollisimman ripeästi. Käykää siis ilmoittautumassa Nimenhuutoon, oletteko käytettävissä näihin tehtäviin. Ilmoittautumisen yhteydessä lisätkää kommenttikenttään, kummassa päässä pystytte olemaan apuna ja ajankohta, milloin voitte olla auttamassa. Purkuhommiin tulevan on hyvä ilmoittaa itsensä Lukkari Jukolan rekisteriin talkoolaiseksi, jolloin talkoolaisvakuutus astuu voimaan, pääset ruokailemaan talkoolaisravintolassa ja saat talkoolaisena talkoopaidan ja lippiksen / buffihuivin.

Pienikin apu on tervetullutta! Mitä enemmän apukäsiä, sen nopeammin homma hoituu ja pääsemme sujuvasti suuntaamaan katseemme kohti omaa Porvoo Borgå Jukolaa 2023!

Purkuhommiin liittyvissä asioissa olkaa yhteydessä:

Jari Pullinen (jari.pullinen@kolumbus.fi, p: 040 584 6055 tai
Kalevi Ilonen (kalevi.ilonen@ilonen-lautamo.fi, p: 0400 310 663)

Kategoriat:
Ajankohtaista Jukola 2023 Tapahtumat Uutiset