Nuorisoviestiä ja Oravatonnia nuorten kanssa

OK Trianin nuoret olivat taas isolla joukolla mukana perinteisessä kauden (yleensä) päättävässä kilpailuviikonlopussa Turun seudulla, jossa lauantaina kilpaillaan Turun suunnistajien järjestämä Nuorisoviesti ja sunnuntaina Mynämäen suunnistajien järjestämä Oravatonni-kilpailu.

Nuorisoviesti järjestettiin tänä vuonna Naantalissa, Kuparivuoren urheilukentän ympäristössä sprinttikartalla. OK Trian oli saanut kasaan kolme joukkuetta nuorten sarjoihin ja kaksi joukkuetta avoimeen, aikuisten sarjaan. A sarjan ykkösjoukkueelle toi lisäjännitystä viime vuoden hyvän sijoituksen tuoma GPS-seuranta. Se ei kuitenkaan vaikuttanut joukkueen suoritukseen, joka onnistui parantamaan viime vuoden sijoitustaan ja otti saman sijan kuin Nuorten Jukolassa aikaisemmin syksyllä ollen kolmantenatoista. Toinen A-sarjajoukkue hylättiin yhden puuttuvan leimauksen vuoksi. B-sarjassa, joka on nuorempien suunnistajien RR/TR-sarja, sai Trianin erittäin nuori joukkue hyväksytyn suorituksen. B-sarjan joukkueissa saa suunnistaa 12-vuotiaana ja Trianin tämän vuoden B-joukkueen nuorin täyttää tänä vuonna 6. Monta Nuorisoviestivuotta siis edelleen edessä tällä joukkueella.

Rentouttavan Caribia-hotel kylpyläkäynnin ja hotelliyön jälkeen oli sunnuntaina aika suunnata kohti Oravatonnia, joka on Mynämäen suunnistajien jokavuotinen kilpailu, jossa seurat kilpailevat Oravatonni-kiertopalkinnosta sekä rahapalkinnosta, joka on tarkoitettu nuorisotoiminnan kehittämiseen. Oravatonnipisteitä kerätään nuorten, alle 16-vuotiaiden sarjojen top-10 sijoituksista. Trianin nuoret osoittivatkin hallitsevansa Nousiaisten avokalliomaastot varsin hyvin ja Saanan D14 voiton, Linuksen H10 kakkossijan ja lukuisten pistesijojen myötä Trian oli Oravatonni-pisteissä jaetulla seitsämännellä sijalla yhdessä Helsingin Suunnistajien kanssa.

Kategoriat:
Ajankohtaista Kisa Ryhmät Super Tulokset Uutiset Vauhti