Noname webshop auki seura-asujen tilauksien tekoa varten

OK Trianin seura-asujen tilaaminen tapahtuu kumppanimme Nonamen clubshop palvelun kautta. Kauppa on nyt auki Trianin jäsenille aina 31.3. klo 23.59 asti. Käykäähän tekemässä tilauksenne hyvissä ajoin ennen sulkeutumista, niin saatte kesäksi uudet hienot vermeet harjoituksiin ja kisoihin.

Noname


Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti

Klikkaa osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos niitä ei ole ennen tehnyt.  Muuten jo mahdollisesti aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimii.  

2. Kun olet luonut oman tilin niin voit kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täytä kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksesi (sähköposti), oma salasanasi ja seuran koodi. Seuran koodi: laitettu erikseen Whatsappilla/ sähköpostilla. Jos et koodia ole saanut, niin kysy Heidiltä.

3. Kirjautumisen jälkeen pääset pääsivulle mistä voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi myös jatkossa.

4. Skollaamalla alaspäin pääset eteenpäin ja alhaalta seuran tuotteisiin. Valitse tuotteet, koot ja määrät ja kun kaikki haluamasi tuotteet ovat valittuna, menet ostoskorin kautta katsomaan tuotteitasi. Sieltä voit vielä poistaa tuotteen mikäli olet valinnut esim. väärän koon. Täältä pääset myös lopulta maksamaan tilauksesi.

5. Kun olet edennyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voit valita maksutavan (Klarna, verkkomaksu tai korttimaksu).

6. Saat maksun suorituksen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa tilaus jotta tilaus menee läpi. Toki voit vaihtoehtoisesti valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin saat maksuaikaa tilauksellesi.

7. Seuran tuotteet toimitetaan kesäkuun alkupuolella seuran yhdyshenkilölle, joka toimittaa ne eteenpäin oikeille tilaajilla.

HUOM! KAUPPA SULKEUTUU SIIS KESKIVIIKKONA 31.3.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa on vaikeuksia, niin silloin olkaa yhteydessä seurassa Heidi Liljeström heidi.liljestrom(at)gmail.com  tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com.

Kategoriat:
Ajankohtaista Huippu Kisa Ryhmät Super Uutiset Vauhti