OK Trianin Covid-19-tiedote harrastustoimintaan

HUS, Porvoon kaupunki ja Sipoon kunta ovat julkaisseet päivitetyt Covid-19-ohjeet joita tulee huomioida harrastustoiminnassa 23.11 alkaen. OK Trian toimii näiden ohjeistusten mukaisesti.

Yleiset ohjeet:

  • Harjoituksiin ja vastaavaan seuratoimintaan osallistutaan ainoastaan täysin terveenä. Jos on epävarma olotilastaan tai on lieviä oireita niin ei saa osallistua harjoituksiin.
  • Sisäharjoituksien maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä, valmentaja mukaan lukien. Jokainen harjoitukseen osallistuja merkitsee Nimenhuutoon osanottonsa IN/OUT, jotta tiedetään tarkat osallistujamäärät. Nimenhuudossa on sisäharjoituksiin asennettu 20 henkilön maksimiosallistujamäärä toistaiseksi.
  • Harjoittelu Porvoon kaupungin sekä Sipoon kunnan sisäliikuntatiloissa on 23.11 alkaen on sallittu ainoastaan alle 20-vuotiaille sekä muutamalle vetäjälle/ohjaajalle. Muille sisäharjoitukset ovat omatoimisia kunnes toisin ilmoitetaan.
  • Suunnistusharjoituksissa ja muissa ulkona järjestettävissä harjoituksissa ei ole maksimiosallistujamäärää, tullaan täysin terveinä harjoituksiin ja pidetään turvaväleistä kiinni. Omatoimiharjoituksien mahdollisuus saattaa lisääntyä, varsinkin jos tilanne pahenee.
  • Harjoituksen osallistujat huolehtivat omasta käsihygieniastaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman hyvin ja myös turvavälejä yritetään pitää mahdollisimman hyvin. Riittävien turvavälien pitäminen sisäharjoituksissa on haasteellista, mutta ei tehdä harjoitteita missä tarvitsee olla lähikontaktissa muihin henkilöihin.
  • Porvoon kaupunki edellyttää että kaikki yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia kaupungin sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana, esim. pukutiloissa, aulatiloissa, katsomoissa.
  • Pukutilojen ei käyttöä ei suositella ja käydään kotona suihkussa.
  • Tullaan ajoissa harjoituspaikalle, mutta ei vietetä turhaa aikaa harjoituspaikalla ja lähdetään ripeästi kotiin harjoituksen jälkeen.

Kategoriat:
Ajankohtaista Huippu Kisa Ryhmät Super Uutiset Vauhti