Koulu kartalla teemaviikko rantautuu Itä-Uudellemaalle

Ensi viikolla 22.-26.4.2024 järjestetään koulu kartalla teemaviikko Porvoossa ja Sipoossa. Tuolla viikolla kouluille on tarjolla valmiita suunnistustehtäviä sekä metsässä että koulujen omilla piha-kartoilla. Kaikki valmis materiaali on koulujen vapaasti ladattavissa ja käytettävissä viikon aikana ja ne löytyy seuran omalta koulu kartalla 2024 sivulta.

Porvoossa valmiita rasteja viedään seuran toimesta Kokonniemeen ja Joonaanmäkeen ja usean koulun pihakartoille olemme laatineet valmiita ratoja koulujen hyödynnettäväksi. Sipoossa valmiita rasteja on tarjolla Sipoonlahdessa sekä Nikkilässä Ruxin alueella. Lisäksi muutaman koulun pihakartalle on suunniteltu sopivia ratoja koulun nuoremmille.

Teemaviikon aikana järjestämme kaksi Hippo-perheseikkailua. Ensimmäinen on tiistaina 23.4. Porvoossa ja toinen on torstaina 25.4. Sipoossa. Perheseikkailussa alle 8-vuotiaat perheineen pääsevät seikkailemaan Hippojen kanssa ja tutustumaan lajiin turvallisesti ja hauskasti. Maksuton tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lue lisää perheseikkailusta täältä.
Koulu kartalle tietoa ja materiaali löytyy täältä.


Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset