Nonamen seuravaatteita tilattavana 1.2. asti

Nyt on taas mahdollisuus tilata Trianin seura-asuja suunnistuskesää varten. Nonamen verkkokauppa on auennut. Eli nyt on mahdollisuus laittaa omaa tilausta sisään verkkokaupassa. Tilaukset on tehtävä verkkokauppaan viimeistään 1.2.2023 klo 23.59.

Seurakoodi on jaettu seuran Whatsapp tiedotusryhmässä ja lisätty Nimenhuudon seura-asutilaus tapahtuman tietoihin. Mikäli et syystä tai toisesta koodia saa, niin voit pyytää sitä Eveliinalta (eveliina.muukkonen(at)oktrian.fi).

Tuotteiden arvioitu toimitusaika on huhtikuun alussa.

SOVITUSTILAISUUDET: sunnuntaina 22.1. klo 17.00-20.00 ja torstaina 26.1. klo 17.00-20.00 Koskisilla (osoite: Massbyntie 50).

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti

Klikkaa osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt. Muuten jo mahdollisesti aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimii.  
2. Kun on luonut oman tilin, voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa (sähköpostinsa), oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seuran koodi löytyy nimenhuudosta ja on tullut whatsappilla tiedotusryhmään.
3. Kun on kirjautunut, pääsee pääsivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa.
4. Skrollaamalla alaspäin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee maksuun.
5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortti.
6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakkaana saat maksuaikaa tilaukselle.
7. Seuran tuotteet ovat valmiina huhtikuun alkupuolella tilaajilla. Toimitetaan seuran yhteyshenkilölle.

KAUPPA SULKEUTUU SIIS KESKIVIIKKONA 1.2., joten tilaukset ensi kesälle viimeistään silloin!  

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa Eveliina Muukkonen eveliina.muukkonen(at)oktrian.fi tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com.

Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset