Hiiliviisas Jukola -hanke etsii viestintätaitoista hanketyöntekijää

Hiiliviisas Jukola -hanke etsii viestintätaitoista, kokoaikaista työntekijää 1.1.-30.7.2023 väliselle ajalle.
 
Hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen muodostavan massatapahtuman toiminta- ja oppimismallia yhteistyössä tapahtumatuotantoon osallistuvien yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa. Hanke vähentää Porvoon Jukolasta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä priorisoimalla ja valitsemalla ne keskeiset osakokonaisuudet ja toimenpiteet, joita kehittämällä tavoitteeseen voidaan tehokkaimmin päästä. Kehitettäviä toimia voidaan soveltaa jatkossa myös muihin yleisötapahtumiin.
 
Hanke toteutetaan kehitysyhtiö Posintra Oy:n, suunnistusseura OK Trianin sekä Aalto-yliopiston yhteistyönä vuosien 2022 ja 2023 aikana. Hiiliviisas Jukola -hanketta rahoittaa Uudenmaan Liitto.
 
Projektityöntekijän tehtävänä on osallistua hankkeeseen osallistuvien tahojen väliseen yhteistyöhön, toteuttaa Jukola organisaation kanssa hiiliviisaita toimenpiteitä, osallistua hankkeen työpajojen sekä työryhmien toteutukseen sekä osallistua Metsäareenan suunnitteluun ja toteutukseen.

Keskeinen osa hanketyöntekijän tehtävää on viestiä Hiiliviisaan Jukolan toimista, pitää yhteyttä hankkeen yhteistyökumppaneihin ja toimia hankkeen sihteerinä. Jukolan Viestin toimisto sijaitsee Porvoon keskustassa, mutta tehtäviä voi hoitaa pääosin myös etänä.
 
Valittavalta henkilöltä odotamme hyviä ja monipuolisia viestintätaitoja, kokemusta tapahtumien järjestämisestä sekä seuratoiminnasta. Suunnistuksen tuntemus, samoin ruotsin kielen taito, lasketaan eduksi.


Toivomme viestintäasiantuntijan aloittavan työnsä viimeistään vuoden 2023 alussa.

Suomen suurin kuntoliikuntatapahtuma Jukolan Viesti ja Venlojen Viesti järjestetään Porvoon Epoossa 17.–18.6.2023. Tapahtumaan odotetaan 20 000 kilpailijaa ja saman verran katsojia. Lisätietoa tapahtumasta löydät Jukolan kotisivulta.

Jos kiinnostuit, ota mahdollisimman pian yhteyttä projektipäällikkö Jari Johanssoniin, jari.johansson@oktrian.fi, p: 050 465 6512. Voit myös lähettää työpaikkahakemuksen palkkatoiveineen 16.12.2022 mennessä.

Kategoriat:
Ajankohtaista Jukola 2023 Tapahtumat Uutiset