Haemme toimistoapulaista työharjoitteluun Porvoo Borgå Jukolaan 2023

Haemme toimistoapulaista joko työharjoitteluun, palkkatuettuun työhön tai tuntipalkkalaiseksi Porvoo Borgå Jukolaan 2023. 

Oletko kenties työharjoittelupaikkaa vailla, mahdollisesti työttömänä tai muuten vaan elämäntilanne on sellainen, että voisit tulla tekemään maailman suurinta viestisuunnistus tapahtumaa aitiopaikalle? 

Kiinnostus tai kokemus tapahtumien järjestämisestä sekä urheilusta on hyödyksi ja tietenkin lajituntemus vielä suurempi etu. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi toivomme että hallitset office -ohjelmat eikä uusien ohjelmien opettelu tuota harmaita hiuksia. Asiakaspalvelu henkisenä ihmisenä sinulle ei tuota ongelmia vastata samoihin kysymyksiin toistuvasti etkä menetä malttiasi jos selkeät ohjeistukset eivät mene ensimmäisellä kerralla perille.

Työ on määräaikaista ja se ajoittuu tammikuusta kesäkuun 2023 loppuun. Työmäärä vaihtelee siten, että alkuvuodesta työtúnteja vähemmän, mutta kiireismpään aikaan touko-kesäkuussa työmäärä kasvaa. Toiveena siis joustavuus työtuntien suhteen.

Työpaikka sijaitsee Porvoossa Jukola-toimistolla, Raatihuoneenkatu 5. Osittainen etätyömahdollisuus.

Toimistoapulaisen tehtävät

Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, tiedusteluihin vastaaminen, ilmoittautumisjärjestelmän hoitaminen, laskutus ja laskutuksen seuranta, materiaalin tuotto, dokumenttien kirjoittelu, harjoituskarttojen myynti ja muita työnantajan osoittamia tehtäviä.

Kiinnostuitko?
Mikäli homma kiinnostaa tai herää lisäkysymyksiä, niin ole yhteydessä Porvoo Borgå Jukolan pääsihteeriin, Heidi Liljeströmiin (050 363 7488, heidi.liljestrom@jukola.com), niin selvitellään yhdessä millainen yhteistyökuvio saadaan aikaiseksi.

Lisätietoa tapahtumasta: 
www.jukola.com/2023

Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset