Ilmoittaudu Trianin joukkueisiin Lukkari-Jukolaan

Nyt olisi aika ilmoittaa oma juoksuhalukkuus kesän kohokohtaan, eli Jukolan ja Venlojen viestiin Mynämäessä 18.-19.6.2022.

Seuran joukkueisiin haluavat ilmoittavat juoksuhalukkuutensa Irma-palvelussa 5.5. mennessä. Tuon jälkeen katsotaan onko tarvetta ilmoittaa lisää joukkueita tai kenties perua jo ilmoitettuja joukkueita. Siksi on tärkeää, että kaikki ilmoittavat hyvissä ajoin haluavatko juosta Trianin joukkueissa Jukolassa ja/ tai Venloissa. Seuralla on nyt ilmoitettu Venlojen viestiin 11 joukkuetta ja Jukolan viestiin 10 joukkuetta. Lopulliset juoksujärjestykset on ilmoitettava viimeistään 17.6.2022 klo 18.00 järjestäjien palvelussa.

Seuralle on varattu Jukolaan yhteiskyytejä ja näihin ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä lomakkeella viimeistään 3.6.2022. Mikäli kyyteihin ei tule riittävää määrää matkustajia niin kyytejä voidaan yhdistellä tai mahdollisesti perua.

Lisätietoa kyydeistä nimenhuudossa.
Jukola 2022 kotisivut

Rovaniemen Jukolan aloitusosuuden osuuden juoksijat komeassa valojonossa kohti yön haasteita. Kuva: Pekka Vuorinen

Majoitusteltta-paikkoja sekä tuuliteltta paikkoja on seuralle myös varattuna, Tarkemmat paikat täsmentyvät myöhemmin.

Nyt olisi kenties useamman vuoden tauon jälkeen tilaisuus taas lähteä kokemaan Jukolan yön taikaa! Käykäähän ilmoittamassa oma juoksuhalukkuus sekä kyytitarve vaikka heti!

Kategoriat:
Ajankohtaista Huippu Kisa Ryhmät Super Uutiset