Suunnistuksen superviikonloppu tarjosi onnistumisia

Suunnistajien superviikonloppua vietettiin Valkeakosken Korkeakankaalla Nuorten Jukolan, valtakunnallisten kompassitapahtumien ja Viestiliigan merkeissä. Lauantaina Nuoret juoksivat oman Jukolansa ja aikuiset päivän päätteeksi viestiliigan osakilpailun. Sunnuntaina oli nuorilla vuorossa kompassitaphtumien finaalit.

OK Trianin osalta viikonloppu oli onnistunut. Lauantain viestiin Trianilla oli laittaa kolme joukkuetta, joista ykkösjoukkue nousi hienolla suorituksella seuran NuJu historiassa hyvinkin tutulle 13. sijalle. Seuran nuori kolmosjoukkue suoritti paikoin kovassakin sateessa urakan kunniakkaasti ollen sijalla 98. Kakkosjoukkueen kohtaloksi koitui tällä kertaa hylkäys.

Sunnuntaina Inov- ja kompassicupin finaaleissa Trianin nuorilla tuli paljon hyviä suorituksia, joista terävämpinä oli D14 sarjassa Saanan 2. sija ja D10RR sarjassa Sonjan 3. sija. Tyttöjen hienoa sarjaa jatkoi D16 sarjan tytöissä Saana (5.) ja Cecilia (8.).

Suunnistuksen super elokuu jatkuu tulevan viikonloppuna, kun suunnistuksen suurin ja kaunein tapahtuma, Jukolan viesti, pärähtää käyntiin lauantaina Venlojen viestillä ja myöhemmin illalla Jukolan viestillä.

Nuorten Jukolan 13. sija joukkueella: Aapo Lintula (puuttuu kuvasta), Niklas Reiman, Linus Koskinen, Alec Still, Saana Kajander, Saga Wickholm ja Cecilia Nordström

Kategoriat:
Ajankohtaista Kisa Ryhmät Tulokset Uutiset Vauhti