SailTrianin voittajiksi nousivat Veikka Lintula ja Niklas Reiman

SailTrian juostiin tiistai iltana Virvikissä aurinkoisessa kelissä, jonne ratamestari Alec oli laatinut hyvät tarkkuutta vaativat radat.

Aluksi lämmiteltiin lyhyellä prologilla. Pitkän sarjan prologissa matkana oli 1,6 km ja lyhyen sarjan prologissa mittaa radalla oli 1,1 km. Prologin tulosten perusteella määriteltiin lähtöjärjestys takaa-ajona juostavaan finaaliin. Yllätyksenä kilpailijoille tuli kuitenkin se, että finaalin takaa-ajon lähtöjärjestys käännettiin normaalista poiketen nurin päin, eli prologin viimeinen sai luvan lähteä finaalin ensimmäisenä ja siitä seuraavat pääsivät matkaan 30 sekunnin välein. Ensimmäisen ja viimeisen lähtijän lähtöväli oli 6 min pitkällä radalla ja 4 min lyhyellä radalla.

Ensimmäisenä maalileimauksen suorittanut kruunattiin vuoden 2021 SailTrianin voittajaksi. Pitkän radan voittajaksi nousi Veikka Lintula ja lyhyen radan voittajana maaliin kirmaisi Niklas Reiman.

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille mukana olleille ja tietenkin iso kiitos tapahtuman järjestäjille, Alecille, Simonille, Valterille, Fillelle ja Otolle!