Ingrid Stengård jatkaa upeita suorituksia pyöräsuunnistuksen MM-kisoissa

OK Trianin pyöräsuunnistajatar Ingrid Stengård jatkaa hienoja suorituksiaan pyöräsuunnistuksen MM-kotikisoissa Kuortaneella.

Ingrid oli päivän pitkän matkan kilpailussa seitsemänneksi nopein jääden n. 8 minuuttia voittajasta tanskalaisesta Camilla Soegaardista. Suomalaisten naisten kokonaispanos oli hieno, kun Marika Hara otti pronssia ja Antonia Haga ylsi kilpailussa hienosti viidenneksi.

Maailman mestaruus kisat ovat onnistuneet suomalaisittain erinomaisesti. Suomen joukkueelle on tullut jo 12 mitalia (aikuisten ja nuorten sarjoissa). Huomenna on vielä viestikilpailut jäljellä, joten kenties sinivalkoisille urheilijoille tulee muutama mitali lisää?

Kilpailun tulossivu

Ingrid Stengård onnistui hienosti myös MM pitkän matkan kilpailussa.
Kuva: SSL – Timo Mikkola

Kategoriat:
Ajankohtaista Huippu Ryhmät Uutiset