Tiistaina vetoharjoituksessa haastettiin itseään sekä kavereita suolla

Tiistaisen vetoharjoituksen teemana oli tällä kertaa suovedot. Suo tarjoaa suunnistajalle lajinomaisen monipuolisen harjoitusalustan ja takaa että sykkeet nousevat korkealle. Vajaa kaksikymmentä seuran jäsentä kokoontui Humlan majalle, jonne Otto oli laatinut kehittävän vetoharjoituksen alku- ja loppuverryttelyineen.

Kovavauhtiset treenit ovat hyvä tehdä yhdessä, kun niissä saa yleensä enemmän itsestään irti kuin yksinään tehtynä. Oman seurakaverin hengitys takana tai toisen selkä edessä pistää yrittämään vähän enemmän. ”Takana tulija ei minua kiinni ota ja kyllä minä tuon edessä menijän otan kiinni” on ajatus, joka varmasti pyörii jokaisen juoksijan päässä. Vaikka välillä tekee kipeää, niin itsensä oman mukavuusalueen ulkopuolelle pakottaminen tuottaa hyvän fiiliksen ja ennen kaikkea kehittää fyysisiä sekä henkisiä ominaisuuksia.

Yleensä treenin jälkeen hymy onkin herkässä kun palautuminen kovasta treenistä lähtee käyntiin. Näin kävi myös tällä porukalla!

Valmennuspäällikön johdolla kiihdytetään vauhtiin.
Tytöillä hymy herkässä. Yhdessä tekeminen on vaan niin kivaa.
Vedot takana ja palautumisen aika.
Hyvä me!

Kategoriat:
Huippu Kisa Luokittelemattomat Ryhmät Super Uutiset Vauhti