Liikettä henkilöstöön

Liikettä henkilöstöön -polku Jukolan viestiin 2023

Haluamme omalta osaltamme edistää ihmisten kokonaisvaltiasta hyvinvointia tarjoamalla mahdollisuuksia opetella ohjatusti luonnossa liikkumisen taitoa. Metsän hyvinvointia edistävät vaikutukset ovat tutkitusti merkittäviä ja hetki luonnon keskellä rentouttaa ja antaa virtaa arjen keskelle. Jotta metsään on mukavampi mennä, niin suunnistustaidosta on hyötyä.

Näin ollen avaamme yritysten henkilöstölle polun kohti Porvoo Borgå Jukolan viestiä 2023, jonka varrella saatte yhdessä kokea oppimisen, onnistumisen ja löytämisen riemua. Polun päätepiste ja tavoite on, että mahdollisimman moni pystyisi tavalla tai toisella osallistumaan 2023 Jukolan viestiin kilpailijana, huoltajana, talkoolaisena tai vaikka vaan katsojana sekä löytämään metsäliikunnasta tapa rentoutua arjessa.Käynnistämme ”polku Jukolaan” -suunnistuskoulun keväällä 2022. Tämä suunnistuskoulu on suunnattu yritysten henkilöstölle, joka haluaa yhdessä haastaa itsensä ja löytää joukkueena tiensä Porvoossa järjestettävään 2023 Jukolan ja Venlojen viestiin.

Mikä on Jukolan viesti?

Jukolan ja Venlojen viesti on maailman suurin suunnistusviesti ja se järjestetään 17.-18.6.2023 Porvoossa Epoon kylässä. Lauantai päivänä kilpaillaan naisten neliosuuksisessa Venlojen viestissä ja lauantai iltana starttaa upea yön yli kilpailtava seitsemän osuuksinen Jukolan viesti. Maagisen upeaan ja unohtumattomaan tapahtumaan odotetaan yli 20 000 huippu- ja kuntosuunnistajaa.

Lue lisää suunnistuksen massatapahtumasta sivuiltamme tai Jukola.com sivuilta.

Jukolan viestissä samaan aikaan matkaan lähtee sekä suunnistuksen huiput että eri tasoiset harraste -ja kuntosuunnistajat

Heräsikö kiinnostus?

Kerää porukka kasaan ja haasta itsesi, kolleegasi, esimiehesi tai koko tiimisi mukaan kevään Polku Jukolaan suunnistuskouluun ja sitä myöden haasta koko porukka joukkueena osallistumaan Jukolan ja Venlojen viestiin.
Yhdessä kohti upeaa ja ainutlaatuista elämystä!

Kurssin sisältö ja aikataulu

Tarkentuu vuoden vaihteessa. Aloitus huhtikuussa 2022.
Mikäli haluatte heti aloittaa suunnistuksen opettelu, niin tarjolla on LiikettäNiveliin suunnistuskursseja Porvoossa ja Sipoossa. Lisätietoa näistä löytyy täältä.

Ilmoittautuminen Polku Jukolaan kouluun

Ilmoittautuminen avautuu vuoden vaihteessa.

Kysyttävää?

s-posti: heidi.liljestrom@oktrian.fi
p: 0503637488

Yhteistyössä