Seuran tapahtumia syksyllä

Viime vuoden mailin rata oli Mikael Salon käsialaa. Trian milens 2023 bana. Banläggare var Mikael Salo.

Syksy kolkuttelee jo ovella, mikä tarkoittaa että on myös aika perinteisille seuran omille tapahtumille. Tapahtumat ovat rentoja ja leikkimielisiä, vaikkakin kilpailuina niistä puhutaan. Kaikki seuran jäsenet ovat taitotasoon tai ikään tms. katsomatta tervetulleita mukaan. Mitä isompi porukka sen hauskempaa, joten tulethan sinäkin mukaan nauttimaan syksyisistä tapahtumista muiden seurakavereiden kanssa?

Tulevia tapahtumia ovat Kyläviesti 8.9. Sipoossa, Trianin keskimatkan mestaruuskilpailut 11.9. Porvoossa, Trian maili ja kauden päättäjäiset 9.11. Porvoossa sekä TonttuTrian 10.12. (paikka on vielä auki).

Tapahtumien järjestelyistä vastaavat Kyläviestin ja Trian mailin osalta perinteisesti edellisvuoden voittajat. Kyläviestin vetovastuu on perhe Koskisilla, Trian mailin osalta vastuu on Cecilia Nordgrenillä ja keskimatkan järjestely- ja ratamestarivastuu on Stefan Karlssonilla.
TonttuTrianin järjestäjä on vielä hakusessa, joten kaikki halukkaat voivat ilmiantaa itsensä ja kaverinsa Heidille, heidi.liljestrom(at)oktrian.fi.

Tapahtumien ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot löydät Nimenhuudosta, jonne myös päivitetään aina viimeisimmät ajankohtaiset tiedot ennen tapahtumaa.

Antoisia syksyisiä suunnistushetkiä ja nähdään rasteilla!

-Heidi-



Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset