Petterille kultaa veteraanien MM-sprintissä

Petteri nappasi MM-kultamitalin Turussa järjestettävissä veteraanien MM-kilpailuissa.

OK Trianin Petteri Muukkonen nappasi viikonloppuna alkaneissa veteraanien MM-kilpailuissa sprinttimatkalla kultaa sarjassa H45. Lauantain karsinnassa Petteri oli omassa karsintasarjassa toinen, mutta sunnuntain finaalissa hän kirkasti sijansa ykköseksi. Trianilaisista kymppisakkiin finaalissa itsensä kiri D55-sarjassa Anneli Laurila 9. ja H60-sarjassa Pekka Vuorinen 6.

Mitali on Petterille veteraanien MM-tasolla jo 18. Näistä kultaisia on jo kaapissa entuudestaan 12. WMOC 1983-2023 Suomi-mitalitilastossa Petteri on toiseksi eniten mitaleita kahminut suomalaissuunnistaja. Edellä menee Sole Nieminen 29 mitalilla (eilen Sole voitti oman D95-sarjansa, joten mitalitili hänellä kasvoi jo 30 mitaliin). Tilastoon pääset tästä.

Veteraanien maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Turun seudulla 3.-9.8.2024. TIistaina on vuorossa metsämatkojen karsintakilpailu ja loppuviikon ohjelmassa on keskimatkan ja ptikän matkan finaalt. Maailmanmestaruuskilpailuihin on ilmoittautunut yli 4000 veteraanisuunnistajaa eri puolilta maailmaa. Tämän lisäksi viikon aikana pääsee muutkin kilpailemaan Fin-5 rastiviikon merkeissä.

Kisasivut ja kaikki tulokset löydät täältä.

Kategoriat:
Ajankohtaista Tulokset Uutiset