Toppligan Borgå 2.7.2016

Huippuliiga Porvoo 2016 Kiitokset

05.07.2016 kl. 09:51
Väsyneenä mutta onnellisena taas seuramme OK Trianin puolesta. Haluan kiittää siitä luottamuksesta seuraamme että olen saanut olla mukana rakentamassa ja vahvistamassa teidän kanssanne OK Trianin tulevaisuutta.

Urheilijoidemme menestymisen lisäksi on erityisen tärkeää että seuramme kykenee järjestämään merkittäviä ja yleistä kiinnostusta herättäviä tapahtumia. Meille on suotu jo aikaisemmin tehdyn työn pohjalta mahdollisuus järjestää merkittävät Huippuliigan osakilpailut Loviisassa viime vuonna ja tänä vuonna Porvoossa. Nämä kilpailut ovat onnistuessaan voineet luoda seurallemme jykevää osaa perustuksen rakentamisessa tulevaisuuden haasteille.

Eilinen kilpailu onnistui järjestelymielessä pääosin 99 % sesti. Luoja tuki meitä suomalla kesän kauneimman ja lämpimimmän päivän. Huolimatta siitä että kilpailut olivat keskittyneet Porvoon kaupungin vilkkaimmalle torialueelle niin selvisimme ilman vahinkoja, ei loukkaantuneita kilpailijoita eikä törmäyksiä alueella liikkuneisiin turisteihin / asukkaisiin. Lähtö- ja maalialueen rakentaminen siihen liittyvine rakenteineen sujui ammattimaisella tarkkuudella kuten myös alueen purku kilpailun jälkeen.

Puitteet jotka oli luotu kilpailun läpiviemiselle olivat hyvät, uskon että tukijamme olivat myös tyytyväisiä näkyvyyteen mikä oli tv-lähetyksen taustakuvaksi järjestetty.

Kaikkein tärkein oli kuitenkin se millä innolla ja tarkkuudella oli ratamestari Pekka Vuorinen sisäistänyt ne tavoitteet mitkä tämän luokan kilpailulle MM-katsastuksena oli asetettu. Mikael Salon pätevä karttatyö pohjana Pekka sai suunnitelluksi radat jotka täyttivät ne edellytykset mitä katsastukselle oli asetettu. Yhteistyö TV-ryhmän ja erityisesti Markku Mäkäräisen kanssa oli hyvää ja rakentavaa ja nähtyäni lähetyksen niin mielestäni hyvin onnistunut.

Tällä turinalla haluan kiittää koko ryhmää siitä että saimme viettää yhdessä aurinkoisen lauantai päivän kesäisen Porvoon ytimessä sekä myös kaikkia niitä tahoja jotka meitä hankkeessa ovat tukeneet.

Terveisin Kalevi
OK Trian

Kalevi Ilonen

Arrangörer

OK Trian

Suomen Suunnistusliitto

International Orienteering Federation

Huvudsammarbetsparter

Borgå stad - Porvoon kaupunki

Borgå Energi - Porvoon Energia

Aktia Bank - Aktia Pankki

Sammarbetsparter

Helakauppa

LähiTapiola

Itäväylä
 
 
 
 
OK Trian
Suunnistusliitto
Orienteering
Borgå stad - Porvoon kaupunki
Borgå Energi - Porvoon Energia
Aktia
Folksam
Halti
Olenius
Trimtex
LokalTapiola - LähiTapiola
Itäväylä
Halti
Olenius
Trimtex
Helakauppa
Skogsreviret
VJ Sport