OK Trian (Orienteringsklubben Trian rf) är en år 2014 grundad östnyländsk specialförening för orientering, vars verksamhet innehåller sommar, cykel-, skid- och precisionsorientering. Vår målsättning är att erbjuda högklassiga hobby-, tränings- och tävlingsmöjligheter för alla intresserade enligt ens intresse och kunskap. OK Trian fokuserar på junior- och elitorientering.
Läs mera »

Talven harjoitustoiminta pyörähtää käyntiin

18.10.2018 kl. 08:30
Monipuolisia treenejä tarjolla koko seuraväelle

Suunnistuskausi 2018 alkaa olla takana päin. Suunnitelmat talvelle 2018-2019 ovat varmistumassa ja ensimmäiset viikkoharjoitukset ovat jo käynnistyneet. Nyt kun jokainen suunnittelee omaa talviharjoitteluaa, on hyvä laittaa kalemteriin merkinnät sueran viikoittaisista harjoituksita, jotka luovat hyvä pohjan harjottelulle.

Talven harjoitusrunko:

Torstai-cup
Uusi yhteistreeni. Suunnistusharjoitus A, B ja C-radat tasojen mukaisilla pituuksilla ja vaikeustasoilla. Avoin myös seuran ulkopuolisille suunnistajille (karttamaksu 5 eur). Treenipaikka vaihtelee akselilla Porvoo-Söderkulla-Nikkilä ja unohtamatta Lapinjärvi-Loviisa akselia. 

Testijuoksut
Suomenkylä, joka kuun ensimmäinen torstai, 5 km
Söderkulla, maastotesti,  kerran kuussa, lauantai, 5km tai 10 km

Juoksukoordinaatio
Joka keskiviikko Uusimaa-areenalla. 

Lihaskuntoharjoitus:
Joka tiistai Söderkullassa, Sipoonlahden koululla. Vetäjinä vaihtelevat Jöije, Mikko, Anneli ja Milla

Peruskestävyysyhteislenkit
Maanantaisin klo 18 Nikkilä, Leppätienkoulu
Maantaisin klo 19 Porvoo, Kevätkumpu
yhteislenkit niin, että voit juosta ennen tai jälkeen omaa tai muiden kanssa yhteistä lenkkiä. Ko aikoina sitten isommalla porukalla liikkeelle. Samaan aikaan suunnistuskoululaisten salivuorot.

Sählyvuoro
Perjantaisin klo 18-19 Haikkoossa

Lisäksi talven aikana järjestetään useampia koko seuran leiripäiviä sekä leirejä. Tämän vuoden puolella ohjelmassa seuraavat:
2-4.11. Infoleiri Kadaverin yhteydessä
1.12. Harjoituspäivä Lohjalla

Muista myös perinteinen Maili 11.11. sekä joulun alla tonttuTrian 13.12. ;)

 

Mikko Reitti
 
 
 
Halti
Olenius
Trimtex
Helakauppa
Skogsreviret
VJ Sport