OK Trianin pyöräsuunnistajat uusivat mestaruutensa

05.09.2018 kl. 07:02
Viime viikonloppuna kilpailittin keskimatkan ja viestin Suomen mestaruuksista Kankaanpäässä.

Pyöräsuunnistuksen Suomen mestaruuksista keskimatkalla ja pariviestissä kisailtiin viikonloppuna Kankaanpään Kuninkaanlähteellä, Hämeenkankaan hienoilla hiekka- ja neulaspoluilla. Maasto tarjosi pyöräsuunnistajille vauhdikkaat urat, jossa maltti oli valttia että suunnistus pysyi kasassa.

Lauantain keskimatkalla OK Trianilaisista Anders Blomster sijoittui miesten pääsarjassa viidenneksi ja Ingrid Stengård naisten sarjassa kuudenneksi. Pistesijoille ylsivät myös ikämiehet Mikael Salo, viides (H45) ja Patric Östergård viides (H50).

Sunnuntain pariviestissä OK Trian lähti miesten viestiin puolustavana mestarina. Pariviestissä molemmat suunnistajat suunnistavat kaksi osuutta vuorotellen. Viesti alkoi Trianin osalta hieman haasteellisesti kun aloittaja Jesper Lindahl teki pienen pummin heti ensimmäiselle rastille ja joutui siinä heti takaa-ajajaksi. Loppuosuus sujui sitten mallikkaasti ja vaihtoon Trian tuli kolmantena vajaa minuutti kärjestä jäljessä. Toisella osuudella Anders Blomster suunnisti varmasti ja toi joukkueen vaihtoon samalla sijalla. Kolmannella osuudella Lindahl lisäsi vauhtia ja siirtyi samalla johtoon, jonka sijan joukkue säilytti loppuun asti. Viimeisellä osuudella Asikkalan Raikkaan Samuel Pökälä yritti riskillä vielä tavoittaa Trianin Blomsteria. Kova vauhti kuitenkin johti suunnistusvirheisiin, joten Asikkalan oli tyytyminen hopeaan. Ikämiessarjassa H100, OK Trianin kaksikko Patric Östergård ja Mikael Salo suunnistivat varmasti lähdöstä maaliin ilman suurempia virheitä ja sijoittuivat toiseksi.

Pyöräsuunnistuskausi jatkuu 21-23.9 maailmancupin finaalilla Portugalissa. OK Trianin Anders Blomster ja Ingrid Stengård on valittu Suomen joukkueeseen.   

 

Tulosket järjestäjien sivuilta:

Tulokset

Mikko Reitti
 
 
 
 
 
 
Halti
Olenius
Trimtex
Helakauppa
Skogsreviret
VJ Sport