kilpailuohjeet, lähtöajat

28.05.2016 kl. 05:24
Täydelliset ohjeet julkaistaan myöhemmin.

Lähtö on "lentävä" eli lähtöajan voi valita itse. Aamun lähtö tapahtuu tasaminuutein 9:30-10:45. Kuntosuunnistaa voi myös tauon aikana, jolloin lähtö tapahtuu infosta. Mukaan voi ilmoittautua kuntosuunnistustamaan/harjoittelemaan paikan päällä mille radalle vaan.kuten myös vaihtaa rataa/sarjaa.

kovaa ajavat huiput pyydetään lähtemään heti 9:30 jälkeen ja hitaasti ajavat vasta 10:00 jälkeen.

Lyhin lähtöväli samassa sarjassa on aamulla 1 min ja iltapäivällä 2 min.

Kilpailunumerot jaetaan infosta ja palautetaan tapahtuman jälkeen.

 

kartan koko on A3. Mittakaava on aamulla kaikissa sarjoissa 1:4000. Pohjana tossusprinttikartta 1:4000. Iltapäivällä kartta on suurennettu 1:10000:sta niin paljon kuin A3 antoi myöten. Pitkillä radoilla 1:9000. Keskipitkillä radoilla 1:7500, lyhyillä 1:6000.

Aamulla on lyhennetyt sprinttimatkat, iltapäivällä pidennetyt. Maasto ja radat ovat keskieurooppalaissprinttityylisiä. Paljon rasteja, pääosin erittäin helposti ajettavaa. Joukossa reitinvalintoja ja kartanlukua. Pisimmillä radoilla muutama rastiväli jossa voi hyödyntää teknistä ajotaitoa. Rytminvaihtoa.

Huom: Aamulla pn ehdoton oikomiskielto melkein koko maastossa. Lisätieto mallikartassa lähdössä ja ratapainatuksessa. Eli esim puistojen nurmikoiden yli ei missään nimessä saa aamulla ajaa. Vainkartalle merkityillä urilla.

Molemmat radat ovat osittain pihakaduilla. Varokaa liikennettä, antakaa tilaa muille ulkoilijoille ja noudattakaa liikennesääntöjä. Jokainen ajaa omalla vastuullaan.

Tervetuloa nauttimaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Max Lindfors
 
 
 
 
 
 
Halti
Olenius
Trimtex
Helakauppa
Skogsreviret
VJ Sport