MOBO Go

Banor - Radat

Sibbo - Sipoo

Söderkulla

Nickby

Gumbostrand

Borgå - Porvoo

Epoo JukolaMOBO

Hinthaara 
Eestinmäki
Suomenkylä  
Haikkoo

Porvoo Runeberg

Porvoo Vanha Porvoo

Lovisa - Loviisa

Loviisa 

Loviisa Valko

Lappträsk - Lapinjärvi

Lapinjärvi Kirkonkylä

Askola

Iso-Pirtti

Borgnäs - Pornainen

Borgnäs


Logga in

Vänligen ange ditt användarnamn (din e-postadress) samt ditt lösenord i formuläret nedan. Klicka sedan på Logga in.

Observera

Vi sände i år skolorna ett papper med koder till vårt nya anmälningssystem. Tyvärr har vi inte ännu kunnat ta i bruk det nya systemet och därför fungerar inte koderna på pappret. I stället använder vi det gamla systemet vilket innebär att era gamla användarkonton och lösenord fortfarande fungerar ännu detta år. Alla gamla användarkonton kommer att förstöras efter att årets Stafettkarneval har genomförts och vi startar den nya anmälningstjänsten nästa år, 2019. Vi beklagar över det inträffade.

Byt lösenord

Du kan byta lösenordet för ditt användarkonto här. Du skickas e-post med en 8-siffrig kod som krävs för att verifiera din identitet.

Byt lösenord

Ifall ditt användarkonto har ett registrerat mobilnummer kan du byta lösenordet för ditt användarkonto här. Du skickas ett SMS med en 8-siffrig kod som krävs för att verifiera din identitet.

Registrera ett personligt användarkonto

Du kan registrera ett eget användarkonto med formuläret nedan. Vi skickar dig en 8-siffrig bekräftelsekod per e-post och, ifall du så vill, med SMS till din mobil. För att registrera ett konto krävs en fungerande e-postadress, förnamn, efternamn och ett lösenord, minst 6 bokstäver långt. Ifall du vill använda SMS-tjänster bör du även ange ett fungerande mobiltelefonnummer.

Understödjare


Sammarbetsparter


 
 
 
 
 
Halti
Olenius
Trimtex
Helakauppa
Skogsreviret
VJ Sport