Logga in

Vänligen ange ditt användarnamn (din e-postadress) samt ditt lösenord i formuläret nedan. Klicka sedan på Logga in.

Observera

Vi sände i år skolorna ett papper med koder till vårt nya anmälningssystem. Tyvärr har vi inte ännu kunnat ta i bruk det nya systemet och därför fungerar inte koderna på pappret. I stället använder vi det gamla systemet vilket innebär att era gamla användarkonton och lösenord fortfarande fungerar ännu detta år. Alla gamla användarkonton kommer att förstöras efter att årets Stafettkarneval har genomförts och vi startar den nya anmälningstjänsten nästa år, 2019. Vi beklagar över det inträffade.

Byt lösenord

Du kan byta lösenordet för ditt användarkonto här. Du skickas e-post med en 8-siffrig kod som krävs för att verifiera din identitet.

Byt lösenord

Ifall ditt användarkonto har ett registrerat mobilnummer kan du byta lösenordet för ditt användarkonto här. Du skickas ett SMS med en 8-siffrig kod som krävs för att verifiera din identitet.

Registrera ett personligt användarkonto

Du kan registrera ett eget användarkonto med formuläret nedan. Vi skickar dig en 8-siffrig bekräftelsekod per e-post och, ifall du så vill, med SMS till din mobil. För att registrera ett konto krävs en fungerande e-postadress, förnamn, efternamn och ett lösenord, minst 6 bokstäver långt. Ifall du vill använda SMS-tjänster bör du även ange ett fungerande mobiltelefonnummer.

OK Trian (Orienteringsklubben Trian rf) är en år 2014 grundad östnyländsk specialförening för orientering, vars verksamhet innehåller sommar, cykel-, skid- och precisionsorientering. Vår målsättning är att erbjuda högklassiga hobby-, tränings- och tävlingsmöjligheter för alla intresserade enligt ens intresse och kunskap. OK Trian fokuserar på junior- och elitorientering.
Läs mera »

MEDLEMSFÖRENINGAR
IF Sibbo-Vargarna (Sibbo)
Akilles OK (Borgå)
OK Orient (Borgå, Lappträsk, Lovisa)

FÖRBUND / DISTRIKT
Suomen Suunnistusliitto (SSL)
Finlands Svenska Orienteeringsförbund (FSO)
Nylands - Åbolands Idrottsdistrikt (NÅID)

Mikäli haluat liittyä seuramme jäseneksi ota yhetyttä jäsenseurojemme puheenjohtajiin. Kaikki OK Trianin jäsenet ovat henkilöjäseniä se jäsenseuroissa.
AOK Vesa Isoniemi
OK Orient Antti Niemelä
IF Sibbo-Vargarna Rita Wickholm

Basfakta om OK Trian

• OK Trian (Orienteringsklubben Trian rf) är en år 2014 grundad östnyländsk specialförening för orientering, vars verksamhet innehåller sommar, cykel-, skid- och precisionsorientering.

• Vår målsättning är att erbjuda högklassiga hobby-, tränings- och tävlingsmöjligheter för alla intresserade enligt intresse och kunskap. OK Trian fokuserar på junior- och elitorientering.

• Vi har ungefär 680 medlemmar, varav cirka 250 är juniorer och aktivt tävlande medlemmar över 300. Vårt verksamhetsområde omfattar hela Östra Nyland - Borgå, Sibbo, Lovisa och Lappträsk. I bakgrunden för OK Trian är de traditionella och framgångsrika klubbarna Akilles OK, IF Sibbo-Vargarna och OK Orient.

• Tusentals människor deltar årligen i våra evenemang (orienteringsskolor, motionsorienteringar, tävlingar, friluftsdagar). Åren 2012 - 2014 deltog genomsnittligt över 7000 personer. Vi själv deltar aktivt i tävlingar och evenemang både i Finland och utomlands.

• Tävlingsmässigt har vi varit mycket framgångsrika under de senaste åren. Våra orienterare har representerat och representerar finska senior- och juniorlandslagen. Vi uppnådde åren 2012 - 2014 t.ex. 3 VM-medaljer, 1 EM –medalj och  89 FM-medaljer eller plaketter i olika åldersgrupper.

Föreningens logo

(Svensk översättning saknas)

OK Trianin logon on suunnitellut Jarkko Pennanen, Art Director, Mainostoimisto Suhde.

Tausta

Perinteikkäät suunnistusseurat OK Orient, Akilles OK ja IF Sibbo-Vargarna yhdistävät toimintansa uuden huippuseuran lipun alle. OK Trianin toiminta ei tähtää pelkästään eliittisuunnistajien menestykseen, vaan käsittää kaikki ikäluokat ja tasot. Toiminta-alueena on koko itäinen Uusimaa Sipoosta Loviisaan.

Tarina

OK Triania yhdistävät kolmen kuippuseuran lisäksi itäinen Uusimaa. Itä-Uusimaan vaakunassa on kolme liekkiä. Nämä liekit palavat myös OK Trianin logossa. Ne symbolisoivat Itä-uusimaalaisuutta, yhteen hiileen puhaltamista ja paloa lajiin.

Värit

Raikas vadelmanpunainen on energiaa antava väri. Suunnistuskartalta tuttu väri, jolla merkataan rastipisteet.

Puhdas oranssi antaa liekkiin voimaa - toivottavasti valko-oranssi rastilippu löytyy metsästä.

Kirkas keltainen tuo liekkiin valoa, jota tarvitaan suunnistaessa yön pimeinä tunteina.

Halti
Olenius