Perustietoja OK Trianista

  • OK Trian (Orienteringsklubben Trian rf) on vuonna 2014 perustettu Itäuusmaalainen suunnistuksen erikoisseura, jonka toimintaan kuuluvat niin kesä-, pyörä-, hiihto kuin tarkkuussuunnistuskin.

  • Tavoitteenamme on tarjota laadukasta harrastus-, harjoitus- ja kilpailutoimintaa kaikenikäisille kiinnostuksen ja taidon mukaan. OK Trianin painopisteenä ovat juniori- sekä huippusuunnistus.

  • Jäseniä meillä on noin 680, joista junioreita noin 250  ja aktiivisia kilpailijoita noin 300. Toimintamme kattaa koko Itä-Uudenmaan – Porvoo, Sipoo, Loviisa ja Lapinjärvi. OK Trianin taustalla ovat perinteiset ja menestyneet seurat Akilles OK, IF Sibbo-Vargarna ja OK Orient 

  • Tapahtumamme (suunnistuskoulut, kuntosuunnistukset, kilpailut, virkistyspäivät) liikuttavat vuosittain tuhansia ihmisiä. Vuosina 2012 – 2014 keskimääriin yli 7000 henkeä. Itse osallistumme noin aktiivisesti kilpailuihin ja tapahtumiin niin koti- kuin ulkomailla.

  • Viimeisten vuosien aikana olemme menestyneet erinomaisesti myös kilpailullisesti. Suunnistajamme ovat edustaneet ja edustavat Suomea niin aikuisten kuin nuortenkin maajoukkueissa. Saavutimme vuosina 2012 – 2014 mm. 3 MM-mitalia, 1 EM-mitalin sekä 89 SM-mitalia tai pistesijaa eri ikäluokissa

 
 
 
 
 
 
Halti
Olenius
Trimtex
Helakauppa
Skogsreviret
VJ Sport