Suunnistuskoulu Sipoossa

Tervetuloa Sipoon Hippo-suunnistuskouluun. Suunnistuskoulu on tarkoitettu noin 6–14 -vuotiaille tytöille ja pojille perheineen. Suunnistuskoulussa oppii suunnistuksen perusteet, joista on hyötyä liikkuessa luonnossa, kaupungissa sekä merellä.

Suunnistuskoulun ensisijaisena tavoitteena on saada lapset ja nuoret innostumaan luonnossa liikkumisesta ja suunnistuksesta hauskana ja turvallisena harrastuksena. Halukkaille tarjotaan mahdollisuutta tutustua suunnistukseen myös kilpaurheilulajina. Harjoituksissa liikumme maastossa, opimme suunnistuksesta, tutustumme toisiimme ja pidämme hauskaa.

Pyrimme tarjoamaan kaikille suunnistuskouluun osallistuville nuorille mahdollisimman yksilöllistä ja omalle tasolle sopivaa ohjausta. Suunnistuskoulu on kaksikielinen. Nuoret jaetaan ryhmiin äidinkielen (tai kielitoiveiden) iän ja taitojen mukaan. Alle kouluikäiset ovat tervetulleita, huoltajan kanssa.

Harjoitukset pidetään Sipoossa maanantaisin klo 18:00 ja paikka vaihtelee vuoroviikoin pohjois- ja etelä-Sipoossa. Suunnistuskoulu alkaa huhtikuussa ja jatkuu syyskuun loppuun saakka, kesä-heinäkuussa on kesälomaa.

Suunnistuskoulu maksaa 60 €/ lapsi ja 150 €/ perhe ja maksu toimii samalla seuran jäsenmaksuna. Maksu sisältää opetuksen, kartat, osallistumismahdollisuuden kaikkiin seuran tapahtumiin sekä muutamaan kilpailuun jne. Olemme kaikkina kertoina ulkona, eli pukeudu säänmukaisiin ulkoiluvarusteisiin. Ensimmäisen kerran yhteydessä pidetään huoltajille tiedotustilaisuus suunnistuskoulutoiminnasta.

Ilmoittaudu suunnistuskouluun.
Suunnistuskoulun tietosuojaseloste
Suunnistuskoulun ohjelma.

Yhteyshenkilö:
Magnus Engblom
magnus.engblom@iki.fi
050-5686917