Suunnistuskoulu Sipoossa

Tervetuloa Sipoon suunnistuskouluun! Suunnistuskoulu on tarkoitettu noin 6–14 -vuotiaille tytöille ja pojille perheineen. Suunnistuskoulussa oppii suunnistuksen perusteet, joista on hyötyä liikkuessa luonnossa, kaupungissa sekä merellä.

Suunnistuskoulu alkaa tiistaina 4.4.2023

Suunnistuskoulun ensisijaisena tavoitteena on saada lapset ja nuoret innostumaan luonnossa liikkumisesta ja suunnistuksesta hauskana ja turvallisena harrastuksena. Halukkaille tarjotaan mahdollisuutta tutustua suunnistukseen myös kilpaurheilulajina. Harjoituksissa liikumme maastossa, opimme kartanlukua, maastonlukua ja muita suunnistuksessa tarpeellisia taitoja samalla kun tutustumme toisiimme ja pidämme hauskaa.

Pyrimme tarjoamaan kaikille suunnistuskouluun osallistuville nuorille mahdollisimman yksilöllistä ja omalle tasolle sopivaa ohjausta. Suunnistuskoulu on kaksikielinen. Nuoret jaetaan ryhmiin äidinkielen (tai kielitoiveiden) iän ja taitojen mukaan. Alle kouluikäiset ovat tervetulleita, huoltajan kanssa.

Harjoitukset pidetään Sipoossa tiistaisin klo 18:00 ja paikka vaihtelee vuoroviikoin pohjois- ja etelä-Sipoossa. Suunnistuskoulu alkaa huhtikuussa ja jatkuu syyskuun loppuun saakka, heinäkuussa on kesälomaa.

Suunnistuskoulu maksaa 60 €/ lapsi. Maksu sisältää opetuksen, kartat, osallistumismahdollisuuden kaikkiin seuran tapahtumiin sekä kilpailuihin. Olemme kaikkina kertoina ulkona, eli pukeudu säänmukaisiin ulkoiluvarusteisiin. Huoltajille pidetään muutaman kerran jälkeen online-tiedotustilaisuus suunnistuskoulutoiminnasta ja suunnistusseurasta.

Suunnistuskoulun tietosuojaseloste
Suunnistuskoulun ohjelma.

Yhteyshenkilö:
Magnus Engblom
magnus.engblom@iki.fi
050-5686917